“ΡΟΖ” ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΑΡΤΙΟΝ”

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης του καρκίνου του μαστού ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΑΡΤΙΟΝ”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου “ΕΛΠΙΖΩ”, διοργανώνουν, καιρού επιτρέποντος, μια συμβολική λαμπαδηδρομία στο λιμάνι της Χίου, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 8 παρά τέταρτο το βράδυ.

Για την γυναίκα που νοσεί, για την γυναίκα που αγωνίζεται για την ζωή της, για την γυναίκα που το ξεπέρασε, για τη γυναίκα που το πρόλαβε, για εκείνην που φροντίζει να το προλάβει, αλλά και τους άντρες που δυστυχώς μπήκαν στο στόχαστρο του καρκίνου του μαστού μια ολιγομελής ομάδα και των δύο συλλόγων με τους “ροζ” πυρσούς τους, θα περπατήσουν κατά μήκος της παραλιακού δρόμου στο λιμάνι της Χίου, μεταφέροντας με τον δικό τους τρόπο το μήνυμα για ελπίδα και φροντίδα ζωής.

Η συνάντηση των λαμπαδηδρόμων και η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο στην πλατεία Βουνακίου στις 7.30μ.μ . και προσκαλούνται όσες και όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τον “περίπατο”, με σύνθημα  Προλαμβάνουμε, αλλά και αντιμετωπίζουμε τον καρκίνο του μαστού όπως έναν αγώνα, με νίκη στο τέλος”.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.