Σήμερα στο Ρ/Σ ΑΝΤ1 Αιγαίου η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Μαριάνθη Καφετζή Ραυτοπούλου

 

Καλημέρα σε όλους και όλες! Καλή εβδομάδα!

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, συντονιστείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας καθημερινή εκπομπή «Επικαιρότητα και Προεκτάσεις» με τον Γιάννη Μανώλακη.

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με τη Νέα Δημοκρατία, κα Μαριάνθη Καφετζή Ραυτοπούλου

Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 Αιγαίου 105.00.

Για να συντονιστείτε, να ακούσετε την εκπομπή, αλλά και για να συμμετέχετε και εσείς, στέλνοντας τα μηνύματά σας μπορείτε να πατήσετε εδώ: www.ant1aigaiou.gr  www.diafaneia.eu.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί και live από τη σελίδα μας στο Facebook.

 

Η Μαριάνθη Δ. Καφετζή – Ραυτοπούλου είναι Οικονομολόγος, ΜΒΑ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Πολιτευτής Β’ Αθήνας.

Μεγάλωσε στο Ψυχικό και είναι απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού. Κόρη Καθηγητού Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών μητέρα του Σπύρου και της Ελένης.

Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Δημόσιας Διοίκησης (1994), μεμεταπτυχιακό δίπλωμα MBA από το University of La Verne της California (1996).

Κατείχε διευθυντικές θέσεις σε ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρίες.

Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων με έμφαση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν summer camp για την ομογένεια. Έχει την αρχισυνταξία και παρουσίαση της εκπομπής «Ζην και Ευ Ζην με τη Μαριάνθη Καφετζή» στο κανάλι High TV, όπου παρουσιάζονται θέματα που αφορούν την υγεία και την πρόληψη.

Συμμετέχει στη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, στη θεματική ενότητα Αριστεία- Αθλητισμός. Είναι επικεφαλής του Συνεδριακού Τουρισμού, στον τομέα Τουρισμού. Συμμετέχει στους Τομείς: Υγείας (Επιτροπή Φαρμάκων), Οικονομικών και Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας. Συμμετέχει στη Γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.