Σαν σήμερα το 1890…το νησί Έλις ανοιχτά του Μανχάταν…ο πρώτος σταθμός για τους Έλληνες μετανάστες μέχρι να εγκριθεί η είσοδος τους στην Αμερική!

Ήταν 11 Απριλίου του 1890 όταν έφθασαν οι πρώτοι Έλληνες μετανάστες στην” Γη της Επαγγελίας ” …. παρέμειναν πάνω στο νησί Έλις ανοιχτά του Μανχάταν και ήταν ο πρώτος σταθμός των Ελλήνων για την Αμερική! Εκεί υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και εγκρίνεται ή όχι η είσοδος τους στις ΗΠΑ….

Αυτή είναι η πραγματική και νόμιμη διαδικασία για να εισέλθει οποιοσδήποτε ξένος αλλοδαπός σε ένα οργανωμένο κράτος. Γιατί εμείς οι Έλληνες για το μεταναστευτικό ζήτημα να μην εφαρμόσουμε κάτι παρόμοιο; Πολλές φορές από διάφορες πηγές και ΜΜΕ δειλά δειλά για τον φόβο των Ιουδαίων έχουν αναφερθεί για τα ακατοίκητα νησιά σχετικά με τους λαθρομετανάστες να γίνουν κλειστές δομές κέντρα κράτησης μεταναστών μέχρι να ξεκαθαρίσει κατά πόσο δικαιούνται άσυλο ή να απελαθούν! Αλλά δυστυχώς βλέπουμε την αντίδραση των αριστερόστροφων κομματικών παρατάξεων…..για να μην χαλάσει η ιστορική αναδρομή της εξορίας σε χαλεπούς καιρούς που διχάζει την Ελληνική κοινωνία! Τώρα το να έχουμε καθημερινά τα τεράστια και πολύπλοκα προβλήματα στα νησιά μας αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα με τους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών και να αφήσουμε ανεκμετάλλευτα τα ακατοίκητα νησιά στα οποία υπάρχουν και κτιριακές εγκαταστάσεις το θεωρώ αδιανόητο! Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε μονίμως την Ελλάδα να την κυβερνούν οι Αριστερόστροφες μειοψηφίες με τις όποιες υποτιθέμενες ιδεοληψίες και δήθεν αλληλέγγυες πεποιθήσεις τους για πολιτική εκμετάλλευση;….. και οι Έλληνες πολίτες καθημερινά να βιώνουμε τις όποιες συμπεριφορές όλων αυτών που τώρα πλέον μας έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο με την ανθελληνική εχθρική στάση τους όπως αποδείχθηκε στα γεγονότα στον Έβρο και στην σημερινή συγκυρία της πανδημίας του Κορωνοϊού να κάνουν ότι τους καπνίσει!

Είναι καιρός νομίζω ότι η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει την περίπτωση… όλοι οι λαθρομετανάστες να μεταφερθούν σε ακατοίκητα νησιά μέχρι να ξεκαθαρίσει εάν έχουν δικαίωμα ασύλου και να μεταβούν στο κράτος που επιθυμούν…… ή να απελαθούν στην πατρίδα τους …γιατί δεν νομίζω ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι στην Ελλάδα που είναι αδύνατον να αφομοιωθούν και να ενταχθούν σε ένα Χριστιανικό Έθνος! Αυτά τα γράφω σήμερα με την σκέψη μου στην Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση που με τις όποιες δυσκολίες σε καραντίνα θα πασχάσουμε… και με την συμβουλή και την παρότρυνση μου προς όλους τους Χριστιανούς ακούστε τις ακολουθίες από τα ΜΜΕ μέσα στο σπίτι σας με την πίστη που έχει ο καθένας μας στον Χριστό και την Παναγία! Καλό Σαββατοκύριακο!

Χίος, 11 Απριλίου 2020 του Λαζάρου!

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.