Σεμινάρια φλάουτου από 7 έως 9 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Φιλαρμονικής.

Ο εξαίρετος φλαουτίστας Γιώργος Σκριβάνος  καλεσμένος του συλλόγου γονέων της Φιλαρμονινής Δήμου Χίου, θα πραγματοποιήσει σεμινάρια για μαθητές  όλων των επιπέδων. Τα σεμινάρια απευθύνονται στα μέλη της φιλαρμονικής, σε σπουδαστές των ωδείων ,του  μουσικού σχολείου και για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο σύλλογος γονέων της Φιλαρμονικής του δήμου, υποστηρικτικά στις δράσεις που οργανώνει το ΝΠΔΔ ΧΙΟΥ, σε τακτά πλέον χρονικά διαστήματα, προσκαλεί εξαιρετικούς μουσικούς με πλούσιο βιογραφικό και κυρίως άριστη διδακτική και πρακτική εμπειρία. Σκοπός αυτών των σεμιναρίων είναι παράλληλα με  την τακτική διδασκαλία που έχουν τα παιδιά στη Χίο με τους καθηγητές τους, να ενισχυθούν με γνώσεις και τεχνικές που δεν είναι εύκολο να αποκομίσουν στο νησί. Να εμβαθύνουν και αποκτήσουν πρόσβαση σε γνώση ειδικών και έμπειρων μουσικών να διερευνήσουν σε βάθος το μουσικό αντικείμενο διαδραστικά και να αποκομίσουν  πληροφορίες που θα τους φανούν χρήσιμες στη μουσική τους εξέλιξη.

πληροφορίες στα τηλέφωνα 2271350047,6992270237 καθώς στο facebook : Φιλαρμονική Δήμου Χίου  & στο  instagram: filarmoniki.chiou

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Γιώργος Σκριβάνος έχει αποφοιτήσει από την Βασιλική Μουσική Ακαδηµία της Χάγης στην Ολλανδία µε Diploma Bachelor of Music και µε Master in Music Performance µε καθηγητές φλάουτου τους Rien de Reede, Thies Roorda, Emily Beynon, Kersten McKall και Patricia Morris.

Με καθηγητή τον Mario Caroli παρακολούθησε τον ετήσιο κύκλο µαθηµάτων στο Conservatorio della Svizzera Italiana στο Lugano στην Ελβετία και µε υποτροφία το καλοκαιρινό σεµινάριο ACANTHES στο Metz της Γαλλίας για δύο έτη µε εξειδίκευση στη σύγχρονη µουσική και τις σύγχρονες τεχνικές του φλάουτου.

Έχει πάρει επίσης Δίπλωµα φλάουτου µε βαθµό ΑΡΙΣΤΑ παµψηφεί στο Δηµοτικό Ωδείο Πατρών µε καθηγήτρια την Iwona Glinka. Ακόµα συµµετείχε ενεργά σε σεµινάρια φλάουτου µε τους Peter Lukas Graf, Trevor Wye, William Bennett, Phillipe Pierlotte, Will Offermans, Susan Milan, Lisa Ruoho.

Έχει συµπράξει ως σολίστ µε την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και την Ορχήστρα Πατρών και έχει δώσει συναυλίες µουσικής δωµατίου και ρεσιτάλ µε διάφορα µουσικά σύνολα σε Ελλάδα, Ολλανδία και Γαλλία .

Είναι φλαουτίστας στο Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής και έχει συμπράξει µε την Συµφωνική Ορχήστρα της Βασιλικής Ακαδηµίας της Χάγης, την Συµφωνική Ορχήστρα του Δήµου Αθηναίων, την Συµφωνική Ορχήστρα

της ΕΡΤ την Ορχήστρα Πατρών. Έχει συμμετάσχει σε παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Εθνικού Θεάτρου .

Απο το 2010 – 2013 ήταν μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Έχει ηχογραφήσει για την αμερικάνικη δισκογραφική εταιρία ABLAZE

RECORDS

Είναι ιδρυτικό μέλος του Omicron Ensemble.

Απο τον Φεβρουάριο του 2017 έως τον Αυγουστο του 2021 διετέλεσε ως αρχιμουσικός στην Φιλαρμονική της Ιθάκης.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.