Σεμινάριο – Ημερίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, διοργανώνει την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 σεμινάριο – ημερίδα με θέμα α. «Σεισμός και Προστασία στον Εργασιακό Χώρο – Εμπειρίες Διδάγματα την περίοδο της Πανδημίας» β. Αρμοδιότητες υπηρεσιών σε Επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας για την προετοιμασία αντιμετώπισης σεισμικών φαινομένων.

Το Σεμινάριο – ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης και απευθύνεται στο προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, των Δήμων: Χίου, Οινουσσών και Ηρωικής νήσου Ψαρών και της Βιβλιοθήκης «Αδαμάντιος Κοραής».

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο: «Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου εργάζεται στον τομέα της ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης ώστε οι εργαζόμενοι των παραπάνω οργανισμών να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι σε περίπτωση σεισμού.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.