ΣΕΣΝΟΧ: ΟΙ ΝΑΖΙ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Φέτος συμπληρώνονται 7 χρόνια που ο αντιφασίστας μουσικός, Παύλος Φύσσας, έπεφτε νεκρός από μαχαίρι χρυσαυγίτη. Είχαν προηγηθεί οι δολοφονικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, σε μετανάστες και Έλληνες εργάτες.  Πράξεις οργανωμένες και καθοδηγημένες, με ατράνταχτα στοιχεία, από την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, που ακόμη και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να καθυστερεί αδικαιολόγητα με διάφορες προφάσεις και με ευθύνες των κυβερνήσεων, με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Η 7η Οκτωβρίου και η επικείμενη απόφαση θα αποτελέσουν μία ιστορική στιγμή δικαίωσης για τα θύματα της Χρυσής Αυγής στη χώρα μας.  Θα είναι μία μέρα ορόσημο για το αντιφασιστικό κίνημα, για την ελληνική δικαιοσύνη και για την ελληνική κοινωνία.

Το Δ.Σ. του ΣΕΣΝΟΧ ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Χίου  συμμετέχει και καλεί τα μέλη του στο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 6 Οκτώβρη στις 7μμ στην πλατεία Βουνακίου για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας και να απαιτήσουμε:

Στις 7 του Οκτώβρη,  να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής με όλους τους ναζιστές – εγκληματίες στη φυλακή!

Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση.

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

 

 Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                                                    Η Γραμματέας

Λαμπαδοχυτός Γιάννης                                                                                Κουβαρά Ολυμπία

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.