Σε ένα μήνα προβλέπει ο Π. Βρουλής την παράδοση της Παθολογικής

 

Την πρόβλεψή του ότι σε ένα περίπου μήνα η Παθολογική κλινική του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου θα είναι έτοιμη να παραδοθεί,  εξέφρασε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στην εκπομπή «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1» του Κώστα Κυδώνη. Ο κ. Βρουλής υπογράμμισε ότι κτιριακά η Παθολογική είναι έτοιμη αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις στην προμήθεια του εξοπλισμού. « Τα 80.000€ που δόθηκαν ήταν για παράπλευρες εργασίες που απαιτούνται στην Παθολογική. Επίσης δόθηκαν δωρεές και από την Μητρόπολη Χίου και από Χιώτη δωρητή. Είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα, απομένει να ολοκληρωθεί ο εξοπλισμός(κρεβάτια, monitor) ώστε να είναι έτοιμη προς χρήση η Παθολογική. Υπολογίζω ότι σε ένα περίπου μήνα θα είναι έτοιμη», ανέφερε συμπληρώνοντας ότι και οι εργασίες της Ψυχιατρικής θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Παράλληλα ο κ. Βρουλής συνέστησε όλοι οι πολίτες αυτές τις ημέρες να τηρούν τα μέτρα υγιεινής και να φορούν τη μάσκα τους ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνωστισμός.

«Αν είμαστε προσεκτικοί θεωρώ ότι δεν θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων στο νησί. Αρκεί όλοι μας να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής και να φοράμε τη μάσκα μας», κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.