Σε λίγους μήνες η παράδοση των κτηρίων 3 & 4 του Γεν. Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο”

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χίου πραγματοποίησε εχθές το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρουλή και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Νύκτα, Λεωνίδα Αθηνάδη και Παντελή Μπουρνιά. Παρουσία της  Διοικήτριας του Νοσοκομείου Χίου, Ελένης Κανταράκη και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χίου, ο ανάδοχος του ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών του έργου: «Αναβάθμιση και Διαρρύθμιση των κτηρίων 3 & 4 του Γεν. Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο”».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη ότι διαπίστωσε σημαντική πρόοδο στις εργασίες από την προ μιας εβδομάδας επίσκεψή του στο έργο. Ο Περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης δήλωσε: «Διαπιστώσαμε ότι η πρόοδος των εργασιών είναι ικανοποιητική και πιστεύουμε ότι το Μάρτιο του 2022 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο και θα μας παραδοθεί σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις της Δ/νσης Τεχνικών έργων και του αναδόχου».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.