Σε Χίο και Λέσβο ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου-Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης

Ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, από την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 έως την Κυριακή 02 Απριλίου 2023, επισκέφτηκε τα νησιά Λέσβο – Χίο, μαζί με τον Περιφερειακό Διοικητή Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κυπριωτέλλη. Κατά την διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε  με  τους Δημάρχους των νησιών, εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών Φορέων, Εθελοντικές Ομάδες, καθώς και με το σύνολο του προσωπικού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων.

Με τους ανωτέρω συζητήθηκαν οι απαραίτητες δράσεις για την προετοιμασία της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου

 

και τέθηκαν οι βάσεις για την αρμονική συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς. Κοινός στόχος σε όλες τις συσκέψεις, υπήρξε η αποτελεσματική θωράκιση των νησιών σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας. Επίσης υπήρξαν απαιτούμενες παρεμβάσεις σχετικά με σοβαρά ζητήματα σε κτιριακές δομές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.