Σοβαρό τροχαίο το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου στην επαρχιακή οδό Χίου – Χαλκειού

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου λίγο πριν τις οκτώ στην επαρχιακή οδό Χίου – Χαλκειού ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα ακριβώς έξω από το ιδιωτικό ΚΤΕΟ, όχημα το οποίο οδηγούσε  νεαρή γυναίκα έχασε την επαφή με τον δρόμο, πιθανόν λόγο ολισθηρότητας του οδοστρώματος το οποίο εκείνη την στιγμή είχε ένα παχύ στρώμα πάγου, και άρχισε να περιστρέφεται ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα μετά από πρόσκρουση να υποστεί σοβαρότατες ζημιές. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν στο περιστατικό ενεπλάκη και κάποιο άλλο όχημα. Η οδηγός φορούσε ζώνη ασφαλείας η οποία αποδείχτηκε σωτήρια για αυτήν αλλά παρόλα αυτά τραυματίστηκε ελαφρά. Να σημειώσουμε ότι το οδόστρωμα ήταν παγωμένο μόνο σε αυτό το σημείο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δρόμοι πάνω από γεφύρια παγώνουν γρηγορότερα από άλλα τμήματα του οδοστρώματος και εκεί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Έρευνα για το ατύχημα διεξάγει η Τροχαία Χίου.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.