Σοκ ! Λουκέτο σε μεγάλη χιώτικη Εταιρεία Εθνικών Μεταφορών με παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο των Μεταφορικών Εταιρειών του Νησιού μας και Πανελληνίως η είδηση λουκέτου μεγάλης εταιρείας εθνικών και διεθνών μεταφορών.

 

Δυστυχώς τα άσχημα νέα φθάνουν γρήγορα…

Μετά από απανωτά οικονομικά xτυπήματα  από την κρίση που πέρασε η Ελληνική οικονομία αλλά και από την πανδημία, δεν άντεξε η χιώτικη Εταιρεία.

Τίτλοι τέλους λοιπόν για μεγάλη Μεταφορική Εταιρεία της Χίου η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και με παραρτήματα  στην Αθήνα, Θεσ/νίκη, Χίο, Μυτιλήνη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω,  και Κάλυμνο. Δεδομένου του μεγέθους της Εταιρείας, του αριθμού των μεγάλων πελατών που εξυπηρετούσε αλλά και του όγκου των εμπορευμάτων που διακινούσε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα της Ελλάδας, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 και ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα ομοειδών επιχειρήσεων στην χώρα μας. Απασχολούσε μονίμως περίπου 250 ανθρώπους σε όλη την επικράτεια και είχε πελατολόγιο άνω των 350 εταιρειών.

Στην Χίο αύριο θα αφιχθούν οι τελευταίες τρεις νταλίκες της Εταιρείας.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.