Σούπερ μάρκετ: Nέο ωράριο μετά τις αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Αντιμέτωποι με αλλαγές, καθώς το lockdown γίνεται σκληρότερο και ενεργοποιούνται νέα μέτρα, βρίσκονται οι πολίτες της χώρας.

Κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στα σούπερ μάρκετ, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι ενεργοποιούνται δύο βασικές διαφοροποιήσεις με τον κωδικό 2 σε σχέση με ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα.

Αναλυτικά:

  • Στο sms στο 13033 με κωδικό 2, που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών, αγαθών πρώτης ανάγκης, δηλαδή, σε σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο είτε εντός του οικείου Δήμου, είτε σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας.
  • Στο sms στο 13033 με κωδικό 3 όσον αφορά στο σκέλος των τραπεζών, επίσης η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο είτε εντός του οικείου Δήμου, είτε σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας.

Επομένως, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν εάν το κατάστημα ή ATM που θέλουν να επισκεφτούν βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου τους ή εντός ακτίνας 2 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας τους.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινά από τις 7 το απόγευμα.

Επομένως, οι αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ, τα οποία έκλειναν στις 17:00, για τις περιοχές που η απαγόρευση κυκλοφορίας ίσχυε από τις 18:00. Πλέον, από τη στιγμή που η απαγόρευση θα ξεκινάει στις 19:00, τα σούπερ μάρκετ μεταθέτουν το κλείσιμο τους για μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 18:00.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.