Βρουλής προς Μηταράκη: “Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι ως μάνατζερ κομματικού υποψηφίου”

 

Τα πυρά του προς τον Βουλευτή Χίου της ΝΔ Νότη Μηταράκη εξαπέλυσε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής μετά την ανακοίνωση Μηταράκη περί ευθυνών της Περιφέρειας για καθυστερήσεις έργων.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Καλωσορίζουμε τον κ. Μηταράκη στην αληθινή πραγματικότητα της καθημερινότητας. Φαίνεται, ότι η καλοκαιρινή ξεκούραση τον κράτησε μακριά από τα δεδομένα της τοπικής σκηνής. Δεν εξηγείται διαφορετικά η προσπάθειά του με μια λαθεμένη εκτίμηση των δεδομένων για τη μετατόπιση του παραλιακού δρόμου, του έργου επέκτασης του αεροδρομίου και για το «Κόρης Γεφύρι», να καταλήγει σε ανασφαλή, παραπλανητικά κι εν τέλει συμπεράσματα, τα οποία μάλλον άλλα συμφέροντα υπηρετούν τη συγκεκριμένη χρονική- προεκλογική περίοδο.

Για του λόγου το αληθές έχουμε:

  • Η μετατόπιση του περιφερειακού δρόμου του αεροδρομίου παραδόθηκε για χρήση μέσα στο χρονοδιάγραμμα και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την επέκταση του αεροδρομίου στην οποία αναφέρεται ο κ. Μηταράκης.
  • Όσον αφορά το θέμα του φράγματος «Κόρης Γεφύρι», να μας πει ο κ. Μηταράκης πως έγινε η αλλαγή της κυριότητας του έργου, από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στο Υπ. Υποδομών& Μεταφορών, χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση και αν αυτή η αλλαγή κρύβει κάτι.
  • Το δε θέμα της μεταφοράς των στύλων του ΔΕΔΔΗΕ που υπάρχουν μέσα στη λεκάνη απορροής του φράγματος, είναι θέμα του κύριου του έργου (δηλαδή του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ή του Υπ. Υποδομών& Μεταφορών;).
  • Τέλος, για το θέμα των αδρανών υλικών η Π.Ε. Χίου έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και κανείς δεν μπορεί να την ψέξει για αυτό…

Τον καλούμε, λοιπόν, να αναλάβει τις ευθύνες των προεκλογικών του δεσμεύσεων και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όπως αρμόζει στο θεσμικό του ρόλο και όχι ως μάνατζερ κομματικού υποψηφίου”, καταλήγει ο αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.