Σταμάτης Κάρμαντζης κατά της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου με αφορμή το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου

Κατά της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου κας Όλγας Βάσση τάχθηκε σε δήλωσή του σε τοπικά ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, με αφορμή το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου, που μέχρι στιγμής έχει προσκρούσει στα γρανάζια της Αρχαιολογίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο, έχει λάβει θετική γνωμοδότηση από το Αρχαιολογικό Συμβούλιο της Μυτιλήνης.
Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος Χίου ανέφερε τα εξής:
«Αυτό το έργο έχει προσκρούσει στα γρανάζια της αρχαιολογίας. Η συνεργασία Δήμου και Αρχαιολογίας δεν είναι καθόλου καλή. Τα προβλήματα είναι πολλά. Ετοιμάζομαι να κάνω διάβημα στην Υπουργό Πολιτισμού και θα φτάσω και μέχρι τον Πρωθυπουργό. Φοβόμαστε την απόφαση σχετικά με τους μετανάστες και έχουμε κατοχή μέσα στον ίδιο μας τον τόπο, από όλους εκείνους, οι οποίοι δεν κάνουν χρήση, κάνουν κατάχρηση της εξουσίας. Μια από αυτές τις υπηρεσίες είναι και η Αρχαιολογία. Είναι καιρός πλέον τα αστεία να τελειώσουν» δήλωσε με έντονο ύφος ο κ. Κάρμαντζης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.