Σταμάτης Μαλέλης: Η κ. Καλογήρου να πάει σπίτι της… Στηρίξη στον Κ. Μουτζούρη…

Δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Κώστα Μουτζούρη έκανε στο lesvos news.gr o Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ , δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης.

«Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αφού είναι ο τόπος της καταγωγής μου και τον αγαπάω.
Θέλω να συγχαρώ πρωτίστως τον υποψήφιο που στηρίχθηκε από τη Δημοκρατική Παράταξη τον Παναγιώτη Χριστόφα που παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχε στην εκλογική αυτή αναμέτρηση κατάφερε να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και να πετύχει ένα πολύ καλό ποσοστό.
Μπράβο στον Παναγιώτη και την ομάδα του !!!
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και τον ανεξάρτητο υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη ο οποίος χωρίς να έχει καμία απολύτως κομματική στήριξη κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο και να διεκδικεί με κάθε αισιοδοξία το θώκο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Η κυρία Χριστιάνα Καλογήρου είχε 5 χρόνια ολοκληρωτικής ανυπαρξίας στο Βόρειο Αιγαίο και είναι συνυπεύθυνη για την κατάντια των νησιών του Αρχιπελάγους.
Δεν χρειάζεται να συμπληρώσει μία 10ετία για να ολοκληρώσει το αποτυχημένο της έργο.
Ήρθε η ώρα να πάει σπίτι της…
Στο δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών υποστηρίζω τον Πρύτανη του ΕΜΠ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη με το συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο».»

πηγή:lesvos news.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.