Σταματήστε τον εγκληματία του 21ου Αιώνα

 

 

Όταν βλέπουμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην ίδια την Ρωσία από κατοίκους της χώρας αυτής πού θέλουν και επιδιώκουν την Ειρήνη και συλλαμβάνονται ..ξυλοφορτώνονται άγρια και φυλακίζονται από την Ρωσική Αστυνομία και τους στρατιώτες… τι άλλο πρέπει να περιμένουμε όλοι σαν διεθνή κοινότητα για να σταματήσει ο όλεθρος τα Χαλάσματα οι σκοτωμοί αθώων ανθρώπων Ορθοδόξων Χριστιανών Αδελφών μεταξύ των αντικρουόμενων δύο κρατών Ρωσίας και Ουκρανίας;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο λαών της Ρωσίας και Ουκρανίας.
Ξεκληρίζονται χιλιάδες οικογένειες της Ουκρανίας γυναικόπαιδα και γέροντες και γριούλες και βλέπουμε τον τεράστιο συνωστισμό όπως δείχνει η φωτογραφία στον σταθμό του Χάρκοβο.

Δεν υπάρχει έλεος δίχως τελειωμό από τον εγκληματία του 21ου αιώνα Σχιζοφρενή ΠΟΥΤΙΝ πού θέλει να αναβιώσει την Αυτοκρατορία της Τσαρικής εποχής για να γίνει ο νέος Τσάρος ίσως επειδή δεν είναι δυνατόν να διαιωνίζεται επί μακρόν η προεδρία του στην Μόσχα πού τα τελευταία χρόνια την έχει μεταβάλει σε στυγνή δικτατορία !
Δυστυχώς όλοι αυτοί οι δικτάτορες δέν ορρωδούν προ ουδενός και πατούν επί πτωμάτων για να εξασφαλίσουν την αρχή του ενός ανδρός…. (Δικτάτορα ) ή Τσάρου.
Και όπως λέει και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουήλ Μακρόν μετά την τελευταία συνομιλία με τον ΠΟΥΤΙΝ ότι είναι ανηπόφορος και κυνικός στυγνός και ψυχρός!
Βλέπουμε τον συνωστισμό σε τρένα και λεωφορεία πλήθους από οικογένειες για μία θέση πρός την ελευθερία της ζωής τους.
Επιτέλους πρέπει η Διεθνής κοινότητα να δώσει τέλος στον Εγκληματία Σχιζοφρενή με όποιον τρόπο μπορεί…γιατί επί δώδεκα μέρες Βλέπουμε την αναλγησία του νεκροθάφτη της Ουκρανίας τον Θεομπαίχτη της Χριστιανοσύνης.
Ας βρεθεί Επιτέλους ένας Ρώσος με μεγάλα ΦΡΎΔΙΑ να δώσει τέλος στον τρελλάρα του
αιώνα πού έχει γίνει το φόβητρο της υφηλίου.
Γιατί όπως βλέπουμε από τις καθημερινές εξελίξεις για δήθεν ανακωχή και διαδρόμους διαφυγής του άμαχου πληθυσμού … είναι παγίδα γιά τον αφανισμό του Ουκρανικού λαού!
Σταματήστε τέλος τον τρελλάρα του αιώνα!
Εύχομαι να έρθει το τέλος του πολέμου άμεσα!
Καλή Σαρακοστή και καλά μυαλά!
Η Παναγία καί ο Χριστός να βάλουν το χέρι τους!
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης και φίλοι Ουκρανοί αλλά και απλοί Ρώσοι πολίτες πού εναντιόνεστε στον άδικο πόλεμο!

Χίος 7 Μαρτίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.