Στην Βουδαπέστη κατακτώντας τις υψηλότερες θέσεις τα κορίτσια του Πανιωνίου ΑΟ Χίου

Στην Ουγγαρία (Βουδαπέστη) βρέθηκαν το τριήμερο 3 – 5 Ιανουαρίου 2020 τα κορίτσια του Πανιωνίου ΑΟ Χίου, Μπουλά Βανέσα και Νούρε Άντζελα, ώστε να αγωνιστούν για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος. Κατέχοντας τις υψηλότερες θέσεις στο Ελληνικό Ranking List για παιδιά γεννημένα μετά το 2009, αποφάσισαν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και εκτός συνόρων.

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου αγωνίστηκαν στο Ομαδικό στην κατηγορία U13, μια κατηγορία ηλικιακά μεγαλύτερη από αυτήν των κοριτσιών, όμως μετά από πολύ δυνατούς αγώνες κατάφεραν να φέρουν την ομάδα του Πανιωνίου 2η στον Όμιλο με πρόκριση στο βασικό ταμπλό, στις 20 πρώτες ομάδες της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα του ομίλου:
Εθνική Ουγγαρίας Β – Πανιώνιος Χίου 3 – 0
Εθνική Τσεχίας Β – Πανιώνιος Χίου 0 – 3.

Μετά η ομάδα στάθηκε άτυχη αφού κληρώθηκε να δώσει αγώνα για πρόκριση στους 16, μην παίρνοντας κανένα από τα 12 ελεύθερα εισιτήρια για την 16άδα. Ηττήθηκε τελικά μετά από υπεράνθρωπη μάχη με 3 – 2 από την Εθνική Τσεχίας Α, τερματίζοντας στις θέσεις 17 – 20.
Η επόμενη μέρα βρήκε τα κορίτσια να ξεκινούν τους αγώνες τους στα Ατομικά.


Η Νούρε Άντζελα ως 3η στον Όμιλο της καταφέρνει να περάσει αήττητη, και να πάρει την 1η θέση του ομίλου της, κάμπτοντας την Γερμανίδα (ασιατικής καταγωγής) Gao Eva 3 – 0, την Ουγγαρέζα Szucs Natalia 3 – 2 και την Ουκρανή Chumarna Sofiia 3 – 1. Τελικά αποκλείστηκε στην φάση των 16 στο κυρίως ταμπλό από την Τσέχα Kovarickova Tereza με 3 – 1.

Η Μπουλά Βανέσα παίζοντα στον 3ο Όμιλο κέρδισε αρχικά την Ισραηλινή Sharon Noa με 3 – 0, όμως στη συνέχεια έχασε από την Ουγγαρέζα Βarcsai Sophie 3 -1 ( το απόλυτο φαβορί των αγώνων) και από την Ουκρανή Kryvosheya Polina με 3 – 2 στον ένα και μοναδικό κακό παιχτικά αγώνα για κείνη, μένοντας εκτός 16άδας. Αργότερα στο Β ταμπλό μπήκε στην 8άδα κερδίζοντας την Σλοβάκα Kolesarova Darina με 3 -2 και χάνοντας την 4άδα από την Ουκρανή Pelykh Yuliia με 3 – 2 σε ένα φανταστικό αγώνα.

Λαμβάνοντας μοναδική εμπειρία από το ψηλό παιχτικά επίπεδο του τουρνουά και ανακαλύπτοντας ότι και οι ίδιες είναι εξίσου ανταγωνιστικές. Επέστρεψαν στην Ελλάδα με νέα σχέδια και προοπτικές.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για αυτήν την καταπληκτική παρουσία, όπου αγωνίστηκαν εναντίον κυρίως Εθνικών ομάδων και τίμησαν τα ελληνικά χρώματα.
«Ευχαριστούμε θερμά τον Νοσηλευτή μας Μπουλά Σπύρο, για την απαραίτητη και πολύτιμη βοήθεια του και στα δύο κορίτσια μας κατά την διάρκεια αυτής της αποστολής. Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες αθλήτριες που βρέθηκαν εκεί μαζί μας και αγωνίστηκαν με πείσμα! Τέλος Συγχαρητήρια στην προπονήτρια μας, Λαμπρινίδη Ρούλα, για την τεχνική και ψυχολογική στήριξη της ομάδας μας!» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου “Πανιώνιος”.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.