Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης

Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο συμμετέχει με δικό της περίπτερο η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις 04-06/11/2019. Σκοπός της συμμετοχής είναι  η  προβολή και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των νήσων του Βορείου Αιγαίου.  Την περιφέρεια εκπροσωπούν  ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης  τουρισμού κ. Νίκος Νύκτας καθώς και στελέχη της διεύθυνσης τουρισμού της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Μουτζούρης στις 04/11/2019  συνομίλησε με τον υπουργό τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και την πρόεδρο του Ε.Ο.Τ  Άντζελα Γκερέκου επισημαίνοντας  πως  η μεταναστευτική κρίση τα τελευταία χρόνια  έχει δημιουργήσει τεράστιο  πρόβλημα στην τουριστική ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου. Επιπλέον ο περιφερειάρχης παραχώρησε συνέντευξη  στο περιοδικό all about shipping και στον Έλληνα δημοσιογράφο Γιάννη Φαράκλα καθώς και στο Greek voice channel το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο της Βρετανίας.

Ο κ. Μουτζούρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε νέους, αποτελεσματικότερους τρόπους προωθήσεως του τουρισμού μας.. Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι η δημιουργία νέου οργανωμένου σχεδίου για την επιτυχημένη προβολή και τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.