Στην πυρακτωμένη Ελλάδα δέκα ημερών πού καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη οι πολιτικάντηδες στον κόσμο τους βυσσοδομούν για πολιτικά οφέλη!

 
Έλεος πλέον πολιτικάντηδες όλων των παρατάξεων και χρωμάτων!
Δυστυχώς όλοι τους δεν ωρρωδούν μπροστά στην πανωλεθρία και την καταστροφή της χώρας μας και προσπαθούν να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα και πανικό για να καλύψουν παλιές δικές τους αδυναμίες!
Καταστροφή, καύσωνας, ο λίβας που καίει τα σπαρτά κυριολεκτικά δάση,λαγκάδια και βουνά και πολιτείες και χωριά…σπίτια ,επιχειρήσεις, και ότι βρίσκεται στο πέρασμα της φλόγας που σαρώνει τα πάντα!
Βέβαια ο καύσωνας των 50 βαθμών Κελσίου έχει προκαλέσει τεράστια ξηρασία σε βάθος μισού μέτρου μέσα στην γη και έχει γίνει όλη η χώρα προσάναμμα και δαδί που όπως φαίνεται όλη η Ελλάδα είναι στις φλόγες!
Δεν ξέρω βέβαια αν έχει μπει χέρι και δάκτυλο στις διάσπαρτες φωτιές και υπάρχει δόλος!
Αυτό που διαπίστωσα εδώ και πολλά χρόνια είναι πώς είναι δυνατόν μέσα στο δάσος να έχουν κτιστεί σπίτια και βίλες και ποιοί έχουν δώσει άδειες οικοδομής ή είναι παράνομα!
Έστω ότι υπήρξαν άδειες και έγιναν νόμιμα, γιατί η οργανωμένη τοπική αλλά και η κεντρική Διοίκηση και οι 300 Εθνοπατέρες όλες αυτές τις δεκαετίες δεν έχουν νομοθετήσει για να αλλάξει το καθεστώς που διέπει τα δάση και οι εκάστοτε δασικοί καρεκλοκένταυροι δεν χορηγούν άδεια να κοπεί Έστω και ένα κλαδί και να γίνει καθαρισμός στα δάση και μάλιστα να γίνουν αντιπυρικές ζώνες ασφαλείας παντού με την κοπή ορισμένων δένδρων και φθάσαμε τώρα να κατακαίονται χιλιάδες δέντρα παντός είδους!
Αλήθεια κύριοι καρεκλοκένταυροι της κατά τόπους δασικής υπηρεσίας αυτή η λαίλαπα πού επικρατεί πανελλαδικά μήπως σας συγκινεί … Έστω και στο ελάχιστο και εάν έχετε κάποιο φιλότιμο να αλλάξετε νοοτροπία και να είστε περισσότερο ανοικτόμυαλοι και να χορηγείτε άδειες για κλάδεμα και κοπή δένδρων και να γίνουν αντιπυρικές ζώνες σε όλα τα δάση και όχι μόνο αλλά να καθορίζονται από κάτω τα τσίγανα και τα φρύγανα δηλαδή οι πευκοβελόνες που είναι προσάναμμα και δαδί και αρπάζουν στο πιτς φιτίλι φωτιά!
Έχετε μήπως υπολογίσει πόσα δισεκατομμύρια ευρώ σπαταλούνται για το σβήσιμο τόσων πυρκαγιών και πόσο μεγάλη οικολογική καταστροφή γίνεται καθώς και πόσες περιουσίες πολιτών αφανίζονται;
Γιαυτό ακριβώς πρέπει και οι τριακόσιοι της Βουλής να κάτσουν τους κώλους τους κάτω και να συμφωνήσουν και να ψηφίσουν νέους νόμους και νομοθετικό πλαίσιο πού θα διέπει όλες τις δασικές εκτάσεις της Ελλάδας μας!
Να σταματήσουν τα παρατράγουδα και οι πολιτικές σκοπιμότητες και να κοιτάξετε την Ελλάδα μας που χύνουν μαύρο δάκρυ όλοι οι πολίτες της χώρας μας και όχι μόνο με την πανωλεθρία που έχει δημιουργήσει ο πύρινος εφιάλτης!
Υπάρχουν φωτογραφίες πού δείχνουν την πυρακτωμένη Ελλάδα αλλά και τον αγώνα των πυροσβεστών μας για την κατάσβεση των πυρκαγιών!
Εύχομαι να υπάρξει ομοψυχία και αλληλεγγύη μεταξύ όλων μας γιατί δυστυχώς είμαστε
“ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ “
ΕΥΧΟΜΑΙ ο Σωτήρας Χριστός μας και η Παναγία να βάλουν το χέρι τους!
Καλό ξημέρωμα Ελλάδα!
Χίος 6 Αυγούστου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.