Στην Ρόδο οι Μικτές  ομάδες  της Χίου Κ-14 και Κ-16 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Ιδανική πρεμιέρα για την Κ14 της ΕΠΣ Χίου

Η Μικτή ομάδα της Χίου Κ-14 πετούσε φωτιές στην πρεμιέρα της και νίκησε με 4-0 την αντίστοιχη Μικτή της Σάμου ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το ματς

Η ομάδα της Χίου είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση. Ήταν μόλις στο 4’ όταν ο Λαψίδης έκλεψε την μπάλα και εξαπέλυσε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα ο Παπαδημητρίου. Στο 29’ η Χίος απείλησε ξανά, αυτή την φορά με μακρινό φάουλ του Γρηγορόπουλου το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδημητρίου. Η πίεση από πλευράς Χίου συνεχίστηκε ωστόσο τόσο η προσπάθεια του Γρηγορόπουλου στο 32’ όσο και του Λαψίδη στο 39’ σταμάτησαν στον Παπαδημητρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χίος εισήλθε με αποφασιστικότητα να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Στο 56’ ο Στρατάκης άνοιξε τον «χορό» των γκολ, καθώς σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Γρηγορόπουλου. Έξι λεπτά αργότερα, ο Χριστοφοράκης επιχείρησε μακρινό σουτ και ο Μυλώνας εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Παπαδημητρίου έγραψε το 2-0. Στο 69’ ο Λαψίδης έγραψε το 3-0 με μακρινό σουτ σε μία φάση που ο Παπαδημητρίου ξεγελάστηκε καθώς θεώρησε ότι η μπάλα θα πήγαινε άουτ. Το τελικό 4-0 έγραψε με άψογο τελείωμα ο Πικούνης στιγμές πριν το φινάλε του αγώνα.

Διαιτησία

Κυριακίδης Θανάσης

Βοηθοί: Αναστασοπούλου, Ζαρίδας

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ Χίου: Μισαηλίδης, Βασιλάκης, Καμαράδος (65’ Λεμονιάς), Στρατάκης, Καλίκας (46’ Κεχαγιάς – 74’ Αλιφέρης), Τελλής (58’ Κάβουρας), Μουλάκης, Χριστοφάκης, Μυλωνάς (74’ Πικούνης), Λαψίδης, Γρηγορόπουλος

Ε.Π.Σ Σάμου: Παπαδημητρίου, Φιλιππάτος (65’ Σταυράκης Ε.), Δεμερτζής, Τσιγκρέλης, Δρούλιας (46’ Σταυράκης Σ.), Μαυρατζώτης, Χατζήπαππας (29’ Λιόντας), Γκουντέλιας, Βαντούχ, Κάϊας (29’ Σαφός), Χατζηνικολαόυ

Επί του πιεστηρίου:

Τετάρτη απόγευμα διεξήχθησαν οι αγώνες μεταξύ Μεικτών Ομάδων Χίου Κ14 και Κ16 με τις αντίστοιχες ομάδες της Λέσβου στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Κρεμαστινός» της Χάλκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.