Στην Χίο βρέθηκε κλιμάκιο της “Ελληνικής Λύσης” με επικεφαλή τον Βουλευτή κο Αντώνη Μυλωνάκη

 

 

Στην Χίο βρέθηκε κλιμάκιο της “Ελληνικής Λύσης”με τον Βουλευτή κο Αντώνη Μυλωνάκη και τον Γενικό Διευθυντή, Δημοσιογράφο κο Βαγγέλη Φανίδη.

Είχαν σειρά επαφών με στελέχη και υποστηρικτές του κόμματος στην Χίο και έδωσαν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Χίου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σε αυτήν εξέφρασαν τις απόψεις της Ελληνικής Λύσης για το μεταναστευτικό και δήλωσαν την συμπαράστασή τους  στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Χιώτες. Επανέλαβαν την πρότασή τους για δημιουργία νέων δομών σε έρημα νησιά του Αιγαίου καθώς και το κτίσιμο ενός τσιμεντένιου φράκτη στον Έβρο, από το τριεθνές στις Καστανιές μέχρι τις εκβολές του  στο Αιγαίο. Επειδή δεν έχουν βουλευτή στα νησιά μας, υποσχέθηκαν ότι θα βρεθούν ξανά εδώ μιας και παρακολουθούν τα προβλήματά μας και μάλιστα έχουν κάνει πολλές ερωτήσεις γι΄ αυτά στην Βουλή.  Αναφέρθηκαν π.χ. στα φράγματα “Κόρης Γεφύρι” και “Κατράρη” και σε άλλα προβλήματα που μας απασχολούν. Στην Χίο θα βρεθεί στο άμεσο μέλλον και ο Πρόεδρός  κος Κυριάκος Βελόπουλος .

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.