Στη Δυτική Σάμο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης

 

Σε χωριά και τον Δήμο Δυτικής Σάμου περιόδευσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, την Τρίτη 18 και σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου.

Την Τρίτη βρέθηκε στο Πυθαγόρειο Σάμου επιβλέποντας τα έργα αποκατάστασης του λιμένα Πυθαγορείου έπειτα από τον σεισμό, τα οποία προχωράνε με γοργό ρυθμό.

 

 

 

Ακολούθησε συνάντηση στους Μυτιληνιούς με το κοινοτικό συμβούλιο και τους εθελοντές Πυροσβέστες.

 

 

 

 

 

 

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκε τις εργασίες αποκατάστασης του προβλήματος κατολισθήσεων στον Αγ. Δημήτριο Κοντακαιίκων και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Λυμπέρη τους Αντιδημάρχους κ. Διακοσταμάτη, κα. Γαλανού και κο. Βολακάκη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Πανουράκη και της Δημοτικής Συμβούλου κας. Δέσποινας Καλβίνου στο Δημαρχείο.

Έπειτα έγινε σύσκεψη εργασίας με το κοινοτικό συμβούλιου Καρλοβασίων και τον Πρόεδρο κ. Νικολού.

Επισκέφτηκε το άρτια οργανωμένο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκε τον Μαραθόκαμπο, το Δημοτικό Σχολείο εκεί και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το κοινοτικό συμβούλιο της περιοχής.

Ακολουθεί επίσκεψη στον Αγ. Κωνσταντίνο και το Κοκκάρι Σάμου.

Σε όλες τις επισκέψεις  ο Περιφερειάρχης συνοδεύεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης, τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Απόστολο Αλατζά, τον Προιστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας Π.Ε Σάμου κ. Γιώργο Βασιλείου και συνεργάτες του κ.Γιώργο Καλτάκη και κ.Νίκο Βασιλείου. Ευχαρίστησε πολύ και τους οδηγούς Γιάννη και Χρύσα  αναφερόμενος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.