Στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου τρεις Χιώτες πολίστες

 

Σε εξέλιξη είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου(World Aquatics Championships)στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας, το οποίο διεξάγεται από 14-30 Ιουλίου 2023.

Η ελληνική αποστολή της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης είναι:

Ζερδεβάς, Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαΐδης, Κάκαρης, Αλαφραγκής, Χαλυβόπουλος, Γκίλλας, Γκιουβέτσης.

Αρχηγός της Εθνικής, ο παλαίμαχος Γιάννης Φουντούλης και ομοσπονδιακός τεχνικός ο Θοδωρής Βλάχος.

Η Εθνική πόλο αγωνίζεται στο Group A μαζί με ΗΠΑ, Αυστραλία και Καζακστάν και έχει ήδη μία νίκη στον αγώνα με την Αυστραλία με σκορ 9-13 (Q1 2-2, Q2  1-3, Q3 3-3, Q4 3-5).

Ακολουθούν οι αγώνες με το Καζακστάν την Τετάρτη 19 Ιουλίου και με τις ΗΠΑ την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 2023, από τη Φουκουόκα της Ιαπωνίας μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

15 με 30 Ιουλίου οι προσπάθειες των Ελλήνων και Ελληνίδων πρωταθλητών-τριών, που μαζί με τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων και την ιστορία του θεσμού – 16 ημέρες και νύχτες με κολύμβηση, καλλιτεχνική κολύμβηση, υδατοσφαίριση και καταδύσεις,  σε απευθείας και μαγνητοσκοπημένη μετάδοση καθημερινά από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ertflix.gr/epg/audition/prg.286263-ept3-live-2-3889525.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.