Στη Χίο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Παππάς και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Αθανασίου

Ο Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης υποδέχθηκε σήμερα τον Υφυπουργό του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Παππά και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Λέσβου, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, οι οποίοι μετέβησαν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ώστε να συναντήσουν τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη και να θέσουν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τις λιμενικές υποδομές, την διαχείριση της ακτοπλοΐας και νησιωτικής πολιτικής, την υλοποίηση περεταίρω ναυτικών εκπαιδεύσεων και την προώθηση των γαλάζιων επαγγελμάτων κ.α.  

Τα πολιτικά πρόσωπα επισκέφθηκαν τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ΠΑΘ ΛΣ 090 ΓΑΥΔΟΣ και ΠΠΛΣ 920 με Υποκελευστή Α’ ΛΣ τον κ. Μουρμούρη Γρηγόριο. Έπειτα, απέδωσαν ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του σώματος για την προσφορά και το έργο τους στην προστασία των θαλασσίων συνόρων της χώρας. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.