Στις Οινούσσες και στην Παναγιά σήμερα ο Χαρδαλιάς

 

 

 

Στα φυλάκια των Οινουσσών και της Παναγιάς βρέθηκε σήμερα ι υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, παρακολουθώντας και την ακολουθία που πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκο στο Ιερό Προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής. Ο κ. Χαρδαλιάς ανακηρύχθηκε και επίτιμος δημότης Οινουσσών από τον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Δανιήλ για όλη τη βοήθεια στο θέμα της ηλεκτροδότησης της Παναγιάς. Μάλιστα ο Δήμαρχος Οινουσσών με εκτενή ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

“Με μια επίσκεψη υψηλού πατριωτικού συμβολισμού ο Υφυπουργός Εθν. Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς βρέθηκε σήμερα στα δύο φυλάκια του νησιού μας, στα Ε/Φ Παναγιάς και Οινουσσών καθώς και στην τελεσθείσα ιερά ακολουθία, που έγινε στο Ιερό Προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Μάρκο. Ο Δήμος Οινουσσών τίμησε κι ευχαρίστησε τον ΥφΕθΑ για την καθοριστική κι αποτελεσματική συμβολή του στην αμυντική θωράκιση της νήσου Παναγιάς με το έργο της ηλεκτροδότησης. Σε γεύμα, που παραθέσαμε προς τιμήν του, τον ανακηρύξαμε Επίτιμο Ακρίτα Δημότη των Οινουσσών εκφράζοντας την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας διότι μέσα σε 6 μήνες υλοποιήθηκε ένα δύσκολο έργο, το οποίο εκκρεμούσε επί δεκαετίες. Την εκδήλωση τίμησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ. Μάρκος, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζής, ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Δ. Χούπης, ο Διοικητής της 96ΑΔΤΕ “Χίος” ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Χαντζής και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.