ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7/7/2019

Γράφει ο Μιχαήλ Αλεξάνδρου Ξυλοπόδης

(Μέλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ F.C.)

Κρίσεις- Εντυπώσεις- Σχόλια- Πικρές Αλήθειες

Αλέξης Τσίπρας: Ο απελθών ΑΛΑΖΏΝ Πρωθυπουργός που αγάπησε τον κομμουνισμό και … λάτρεψε τον καπιταλισμό, οπωσδήποτε θα έγινε κατά τι … σοφότερος μετά το εύρος της ήττας του κόμματός του στις Βουλευτικές εκλογές της 7/7/2019.

Απόφθεγμα: Αλέξη, η εξουσία δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός!

Η φαύλη διακυβέρνηση της Χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημιούργησε πλείστα όσα αδιέξοδα, ερωτηματικά και προβληματισμό. Και οι μεν ΑΝΕΛ πάτωσαν και διαλύθηκαν στις Ευρωεκλογές της 26/5/2019 (Ο Καμμένος… κάηκε ευγενεί… φροντίδι των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), ο δε ΣΥΡΙΖΑ (παρομοίως)συρρικνώθηκε επικίνδυνα μετά την αναμενόμενη βαριά ήττα του στις Εθνικές εκλογές της 7/7/2019.

Η ΕΡΗΜΗΝ του λαού επίλυση του Μακεδονικού από την απελθούσα Κυβέρνηση Τσίπρα προκάλεσε πικρία, οργή και αγανάκτηση στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Φημολογείται δε, μετ’ επιτάσεως, ότι η υποδειχθείσα λύση (του Μακεδονικού) εκ μέρους των ηγετών καπιταλιστικών Χωρών, που υιοθετήθηκε από τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ πρώην Πρωθυπουργό Τσίπρα, ελαφρά τη καρδία, έγινε με αντάλλαγμα τη ΜΗ περικοπή των συντάξεων.

Η, κατά την αποψή μου, σκευωρία Novartis που επινοήθηκε για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων, εξελίσσεται σε “fiasco”. Γνωστή η ανακοίνωση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή προς τα ΜΜΕ στις 12/6/2019. Ήδη από επίσημα χείλη απεκαλύφθη ότι ο περιβόητος “Ρασπούτιν” είναι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, κ.Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Η υπόθεση από τη στιγμή που εμπλέκονται ονομαστικά μέλη της απελθούσας Κυβέρνησης, εξυπακούεται ότι πρέπει να παραπεμθεί αμελλητί στη Βουλή.

Η προσπάθεια περιορισμού των τηλεοπτικών αδειών σε τέσσερις (4)τον αριθμό από τον πρώην Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκο Παππά, αναντίρρητα, κατά τη γνώμη μου,  αποτελεί σκάνδαλο μεγατόνων. Η αναμενόμενη ακύρωση (ο διαγωνισμός εξέπεσε ως αντισυνταγματικός) του “νόμου Παππά” από το ΣτΕ προκάλεσε “vertigo” στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οδηγώντας κορυφαία στελέχη της σε λεκτικό εκτροχιασμό.

Το “embargo” του πρώην Πρωθυπουργού Τσίπρα στο λαιμοδέτη ή  άλλως πως γραβάτα, δεν απεδείχθη αρκούντως γούρικο. Αδιάψευστο μάρτυρα αποτελεί το στραπάτσο που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βουλευτικές Εκλογές της 7/7/2019.

Η ΑΠΟΤΟΜΗ υπουργοποίηση του Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη φέρνει στη μνήμη οδυνηρές αναμνήσεις (μοναδικό προηγούμενο η περίπτωση του χουντικού Σπαντιδάκη).Εδώ, συγκυριακά, έρχεται στο μυαλό η ΣΚΟΤΕΙΝΗ περίοδος της Χούντας όπου οι λογής-λογής ΣπαντικοΖωΐτάκηδες τάχθηκαν στην υπηρεσία των Απριλιανών Εθνοσωτήρων, επισύροντας τη μήνι των δημοκρατικών πολιτών. Σχετικό το πόνημα μου για τη Χούντα, “Σκόρπιες αναμνήσεις από την 7ετία με τη Δημοκρατία στο γύψο”.

Ο ορμαθός προεκλογικών παροχών (τύφλα να ΄χει το “Τσοβόλα δώστα όλα”) της απελθούσης Κυβέρνησης Τσίπρα ουδόλως συνεκίνησε το εκλογικό σώμα, που ανεπηρέαστο  προσήλθε στις κάλπες για τις Εθνικές εκλογές της 7/7/2019. Η συντριπτική ήττα βύθισε το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ σε βαρύ πένθος και “κούφανε” το “Documento”.

Εύχομαι το εσωκομματικό ειδύλλιο Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου να ευοδωθεί· να ζήσουν βίο ευτυχισμένο και ανθόσπαρτο με πολλούς απογόνους. Είθε!

Το πρόσφατο θέμα του μισθολογίου των κληρικών (συζητήσεις επί συζητήσεων μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και της απελθούσης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ), κατέληξε σε “fiasco” (παραπέμφθηκε στις καλένδες). Ήλθε, νομίζω, η ώρα ο Αρχιεπίσκοπος να σκεφτεί ότι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθεί. Καταλληλότερος για το αξίωμα του Αρχιεπισκόπου , κατά τη γνώμη μου, είναι ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, Αρχιερέας, ομολογουμένως, με κύρος, προσωπικότητα, και πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Ο ανελέητος κατατρεγμός του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ από την απελθούσα Κυβέρνηση, με προεξάρχοντα τον αιθεροβάμονα πρώην Πρωθυπουργό Τσίπρα, χαλυβδώνει το μεγαλομέτοχο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον αφήνει απτόητο να συνεχίσει το ΘΕΆΡΕΣΤΟ έργο του, γιγαντώνει δε την αγάπη του για το ΘΡΥΛΟ που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

 

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.