Στον Εισαγγελέα σήμερα ο π. Αντώνιος

 

Σήμερα ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» περνά το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου κληθείς να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης σοβαρότατων αδικημάτων που αφορούν σεξουαλικές και σωματικές κακοποιήσεις παιδιών που φιλοξενούνταν σε δομές της ΜΚΟ. Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η άλλη έρευνα της Εισαγγελίας σχετικά με τα οικονομικά της οργάνωσης, σύμφωνα με την οποία και εκεί οι ενδείξεις για τέλεση αδικημάτων, και δη κακουργηματικών, είναι ισχυρές.

Σε αυτή τη φάση, όμως, ο ιδρυτής της «Κιβωτού» έχει να αντικρούσει τον ορυμαγδό των καταγγελιών που έγιναν σε βάρος του από παιδιά αλλά και εργαζομένους στην οργάνωση και είναι κόλαφος τόσο για τον ίδιο όσο και για τους εμπλεκόμενους συνεργάτες του.

Οι δικηγόροι του π. Αντώνιου  θα βρεθούν στο γραφείο των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων Αικατερίνης Κοπελάκη και Δάφνης-Κυριακής Τσιχλή προκειμένου να πάρουν τον φάκελο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί και να ενημερωθούν για όσα έχουν καταθέσει σε βάρος του εντολέα τους οι μάρτυρες.
Για τον λόγο αυτό το πιθανότερο είναι ότι οι δικηγόροι, όπως έχουν το δικαίωμα από τον νόμο, θα ζητήσουν από τις δύο εισαγγελείς προθεσμία ώστε να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις που θα δώσει ο εντολέας του

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.