Στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας «Chiosrunning» με τον Σάββα Σπανούδη

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 διεξήχθη στο Αίγιο ο 11ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας (21 χλμ., 5 χλμ., 1,5 χλμ.), με σύνθημα τρέχουμε για «το Χαμόγελο κάθε Παιδιού».

Στον αγώνα έλαβε μέρος ο δρομέας και μέλος του συλλόγου μας Σάββας Σπανούδης, καταλαμβάνοντας την 63η θέση ανάμεσα σε 395 δρομείς με χρόνο 1:31:38.

Στον αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε από το Διακοφτό και ολοκληρώθηκε στο Αίγιο, έλαβαν μέρος πολλοί καταξιωμένοι δρομείς και χαρακτηρίστηκε ως «μίνι πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Ο Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας συνδιοργανώνεται από το σωματείο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς και το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Αιγιαλείας, και εντάσσεται στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης του Αιγίου (Βοστίτσας) από τον τουρκικό ζυγό. Συμβολίζει μάλιστα τη διαδρομή του Ανδρέα Λόντου και των πολεμιστών του από το Διακοπτό στο Αίγιο, κρατώντας ψηλά τη σημαία της επανάστασης.

Για πρώτη φορά φέτος αποφασίστηκε η συμμετοχή κάθε αθλητή, του Ημιμαραθωνίου και των 5 χλμ., να συνοδεύεται με το αντίτιμο των 5€ το οποίο θα  διατεθεί αποκλειστικά  στον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του παιδιού».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.