Στο Πυργί οι Αντιπεριφερειάρχες

 

 

 

 

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Πυργίου και συλλόγους της περιοχής πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Νίκο Νύκτα, κ. Στέλιο Καμπούρη,  κ. Παντελή Μπουρνιά και τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, το Σάββατο12 Φεβρουαρίου.

Κατά την συνάντηση οι Αντιπεριφερειάρχες ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της περιοχής και συζήτησαν την εξεύρεση λύσεων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής  τους ενημέρωσε ότι έχει εισηγηθεί τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το Δήμο Χίου, προϋπολογισμού 700,000€ για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ – ΕΛΑΤΑΣ», η οποία αναμένεται να ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 το επόμενο χρονικό διάστημα. Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Είχαμε μια πρώτη επαφή δια ζώσης με τους φορείς του Πυργίου  όπου μας εξέθεσαν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.