Στο τιμόνι του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου ο Κυριάκος Ζωάνος

 

 

Ο Κυριάκος Ζωάνος θα είναι το άτομο κλειδί που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην αναδιαμόρφωση της παραλιακής ζώνης του λιμανιού της Χίου και όχι μόνο;

Ένα άτομο που έχει όρεξη για δουλειά, που αναζητά την τελειότητα, που θέλει με τον τρόπο του να αλλάξει την όψη του λιμανιού της Χίου και του κάθε λιμενικού καταφύγιου.

Ο Κυριάκος Ζωάνος θα είναι τελικά το πρόσωπο κλειδί, που θα μπορέσει να αλλάξει την σημερινή κατάσταση της παραλιακής του κεντρικού λιμανιού της Χίου και όχι μόνο;

Ο άνθρωπος που είχε δηλώσει προεκλογικά πως θέλει να προσφέρει στον τόπο του από όποια θέση και αν βρίσκεται, εάν και εφόσον θα είχε εκλεγεί, αφού και ο μοναδικός σκοπός του στις εκλογές ήταν αυτός.

Θα του δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει και το πιστεύουμε, πως η θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Χίου του ανήκει, γιατί θέλει και μπορεί… και ο νέος Δήμαρχος Χίου Στ. Κάρματζης θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει στον Χιώτη λαό, που τον τίμησε με την ψήφο του, ότι οι δηλώσεις του δεν ήταν προεκλογικές φανφάρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.