Στο 12ο προπονητικό σεμινάριο της Ακαδημίας του Θρύλου, η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χίου

Δυναμικό παρόν για ακόμα μία χρονιά(12η) έδωσε το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, στο καθιερωμένο προπονητικό – επιμορφωτικό σεμινάριο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ακαδημία του Θρύλου.

Την Χίο εκπροσώπησε  η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χίου με τη συμμετοχή των προπονητών της σχολής  Αναγνωστάκη Μάρκελλο, Αξιώτη Σταμάτη, Γιαγκίνη Στέλιο, Λύκο Γιάννη , Μαθιούδη Θεόδωρο και μαζί τους φυσικά η Πρόεδρος, Σεράφη Χριστίνα.

Το σεμινάριο, το οποίο αποτελεί εκδήλωση θεσμό για το «ερυθρόλευκο» Δίκτυο Σχολών ποδοσφαίρου, έγινε με την πλήρη συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της ομάδας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, έχοντας καταφέρει το δίκτυο όλα αυτά τα χρόνια να έχει σχολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παίκτες και προπονητές απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, ιδέες και φιλοσοφίες των προπονητών της Ακαδημίας, αλλά και νέες τακτικές τις οποίες χρησιμοποίησαν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Ξεχωριστό χρώμα στο σεμινάριο έδωσε η παρουσία του Διεθνή πολίστα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Γενηδουνιά, ο οποίος τόνισε πως ο επιθετικός πρέπει να έχει θράσος, πείσμα και να μην απογοητεύεται ποτέ.

Το παρόν έδωσαν και μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, με την παρουσία του Αντώνη Γλύκα, του Γιάννη Γκαϊτατζή και του Νίκου Βαμβακούλα.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.