Στο 88,2% το ποσοστό επιτυχίας των αποφοίτων ΓΕΛ & στο 50% στα ΕΠΑΛ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ όλες και όλους τους επιτυχόντες και ιδιαιτέρως τους υποψηφίους από τη Χίο μας. Απέδειξαν ότι όταν υπάρχει θέληση, επιμονή και συστηματική προσπάθεια όλα είναι εφικτά. Αξίζουν μάλιστα τον ιδιαίτερο έπαινο και θαυμασμό μας, διότι φέτος προετοιμάστηκαν και διαγωνίστηκαν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας. Η Χίος μας έχει παράδοση στις καλές επιδόσεις των μαθητών και αυτό επιβεβαιώθηκε και φέτος, καθώς το ποσοστό επιτυχίας των αποφοίτων ΓΕΛ ανέρχεται στο 88,2% και το αντίστοιχο στα ΕΠΑΛ στο 50%! Εύχομαι κάθε επιτυχία στην καινούργια πορεία της ζωής τους και καλή πρόοδο!

Όμως και όσοι δεν πέτυχαν ακόμη το στόχο που έθεσαν, να ξέρουν ότι η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και προοπτικές. Με υπομονή και επιμονή θα επιλέξουν τη νέα πορεία που θα ακολουθήσουν.

Είμαστε περήφανοι για το μαθητικό δυναμικό του νησιού μας, αλλά θα θέλαμε να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς μας για τις άοκνες προσπάθειές τους με στόχο την άρτια προετοιμασία των νέων μας.  Φυσικά, απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας και στους αφανείς ήρωες στη στήριξη των παιδιών, τους γονείς και κηδεμόνες, που κάνουν το δικό τους αγώνα ζωής στο πλευρό τους.

Στατιστικά-Πανελλαδικών-2020-ΔΔΕ-Χίου

 

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

Αιμιλιανός Ευαγγελινός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.