Στραβός βελόνα γύρευε μέσα στον αχυρώνα! Γράφει ο Λευτέρης Πυκνής

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να βλαστημήσω ή να κατεβάσω σταυροκάντηλα όταν συνεχώς ακούω και βλέπω τα καραγκιοζλίκια των Αριστερόστροφων ΜΜΕ και φυσικά και τα παπαγαλάκια που τα πλαισιώνουν και προβάλλουν και γράφουν ότι τους κατευθύνει η οργανωτική επιτροπή των δεκαέξι συνιστουσών και κάτι συνθετικά εξαφτέριγα της προσκολλήσεως. Επειδή έχουν χάσει τον μπούσουλα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν ξέρουν με τι θα αντιπολιτευτούν ψάχνουν ψύλλους στ’ άχυρα και βελόνες μέσα στον αχυρώνα! Τους αφιερώνω λοιπόν τούς στίχους που τους έκανε ωραίο τραγούδι σατυρικό ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Στραβός βελόνα γυρεύε ολά ολά,

μέσα σ’έν’ αχυρώνα βατζιγτζέλο βατζιγτζό,

κι ένας κουφός του έλεγε ολά ολά,

την άκουσα που εβρόντα βατζιγτζέλο βατζιγτζό…

Απ’ όλα τα πετούμενα ολά ολά,

ο γάιδαρος μ’ αρέσει βατζιγτζέλο βατζιγτζό,

γιατί έχει αηδονιού φωνή ολά ολά

και δαχτυλίδι μέση βατζιγτζέλο βατζιγτζό,

Πολλά ψέματα είπαμε ολά ολά

ας πούμε και μια αλήθεια βατζιγτζέλο βατζιγτζό.
Ο κόκορας εγέννησε ολά ολά,

κι έκανε κολοκύθια βατζιγτζέλο βατζιγτζό……..

Τα κολοκύθια είχαν νερό ολά ολά,

και το νερό βατράχια βατζιγτζέλο βατζιγτζό.

Βατράχια λοιπόν ξερνούν και βγάζουν τα άντερα τους γεμάτα χολή και δηλητήριο. Τόλμησαν και έβαλαν στο μάτι και στο βρωμόστομα τους τον Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή που επί κυβερνήσεως τους τον είχαν τοποθετήσει Αρχηγό ΓΕΣ. Για να φθάσει ένας αξιωματικός στο βαθμό του Στρατηγού έχει περάσει από σχολές και σπουδαιότερη την Σχολή πολέμου που για να μπεις κατόπιν αυστηρών εξετάσεων πρέπει να έχεις κότσια μόρφωση και τεράστια εκπαίδευση. Οι υπόλοιπες σχολές του εξωτερικού είναι επιμορφωτικού επιπέδου για διεθνή καριέρα στους κόλπους του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης με μεγάλη πείρα και πρωτοβουλίες που πρέπει να λαμβάνονται σε κρίσιμες καταστάσεις του Έθνους. Αυτά όλα τα προσόντα του Στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή τόλμησαν τα Αριστερόστροφα αρρωστημένα εξαφτέριγα να αμφισβητήσουν πετώντας λάσπη που στο τέλος τους ήρθε κατάμουτρα και κατακούτελα!

Λίγη ντροπή και τσίπα από φιλότιμο δεν έχετε; Σας ενοχλεί που προσπαθεί να βάλει σε τάξη και να δημιουργήσει κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων αλλοδαπών λαθρομεταναστών που μας τους κουβαλήσατε τόσα χρόνια με τα ανύπαρκτα θαλάσσια σύνορα που προσπαθήσατε να μας πείσετε ότι δεν υπάρχουν για να εκμεταλλευτείτε με δικούς σας ανθρώπους τον φόβο και την κακομοιριά στην αρχή των πραγματικών προσφύγων πολέμου από την Συρία και τώρα έχουμε γίνει Ξέφραγο Αμπέλι! Ως εδώ και μη παρέκει! Φθάνει πλέον ο κόμπος έφτασε στο Κτένι και το ποτήρι ξεχείλισε από την αγανάκτηση των πολιτών της Χίου και όλης της χώρας μας. Σταματήστε πια να μας σφυρίζετε αδιάφορα και να πετάτε λάσπη! Ο Ελληνικός λαός ξύπνησε και σας έβαλε στην θέση σας! Καλά Μυαλά! Καλό βράδυ!

Χίος, 17 Δεκεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.