Στόχος του Δημοσίου παραμένει το κλείσιμο της ΒΙΑΛ & η δημιουργία κλειστής/ελεγχόμενης δομής 1.240 θέσεων, ώστε να μην ξαναβιώσει η Χίος καταστάσεις, όπως την περίοδο 2015-2019

“Αναρμόδιο θεώρησε ότι είναι το Ειρηνοδικείο Χίου για την εκδίκαση της υπόθεσης πρόσβασης στην δημόσια έκταση στο Θόλος. Θυμίζουμε το Συμβούλιο της Επικρατείας με τελεσίδικη απόφαση δέχθηκε ως νόμιμη την άδεια χωροθέτησης και κατασκευής. Αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς το Πρωτοδικείο Χίου, στην εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων δέχθηκε την ιδιοκτησία του Δημοσίου στην επίμαχη έκταση. Στόχος του Δημοσίου παραμένει το κλείσιμο της ΒΙΑΛ και η δημιουργία κλειστής / ελεγχόμενης δομής 1.240 θέσεων (όσο δηλαδή ήταν η χωρητικότητα της ΒΙΑΛ και των διαμερισμάτων) ώστε να μην ξαναβιώσει η Χίος καταστάσεις, όπως την περίοδο 2015-2019” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.