Στ. Κάρμαντζης : «Η θητεία μας ήταν ένας μαραθώνιος-Οι Χιώτες δεν θα πειραματιστούν

 

 

Παρουσία υποψηφίων και υποστηρικτών ο δήμαρχος Χίου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Σταμάτης Κάρμανζτης παρουσίασε χθες το απόγευμα στο Ξενοδοχείο «Χανδρής», τον συνδυασμό του κάνοντας έναν μικρό  απολογισμό της δημαρχιακής του θητείας και αναλύοντας  τους στόχους του  για την επόμενη.

Ο κ. Κάρμαντζης στην ομιλία του επιτέθηκε στις αντιπολιτεύσεις του δήμου Χίου, κατηγορώντας τις για άρνηση συνεργασίας, για πόλεμο , στη δημοτική αρχή, για μηδενισμό των πάντων, για τοξικότητα ενώ καυτηρίασε και την απλή αναλογική που ίσχυσε στις προηγούμενες εκλογές. Παράλληλα τόνισε ότι η Χίος δεν γυρίζει πίσω γιατί ταξιδεύει με ασφάλεια και σιγουριά από στιβαρά όπως είπε χέρια για αυτό ενώ εξέφρασε τη σιγουριά ότι οι Χιώτες δεν θα πειραματιστούν, δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα τους, την ασφάλεια τους, το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους.

 

 

 

 

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Κάρμαντζη:

«Είναι ιδιαίτερη η σημερινή μέρα, καθώς, έπειτα από 4 γεμάτα χρόνια, με αφετηρία το 2019 και έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα με αμέτρητές δυσκολίες μπορούμε όχι μόνο με περηφάνια αλλά κυρίως με ρεαλισμό να υποστηρίξουμε έμπρακτα ότι η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο Συνδυασμό μας απέδωσε καρπούς και αποτυπώθηκε σε ένα πολύπλευρο και σημαίνον έργο σε όλους τους τομείς που δεσμευθήκαμε ότι θα δραστηριοποιηθούμε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επιτρέψτε μου χωρίς να μακρηγορήσω να αναφέρω ότι εξαρχής η θητεία μας ήταν ένας μαραθώνιος με υψηλές ταχύτητες αναμέτρησης με τις διαδικασίες, τις προθεσμίες, τη συνέχεια έργων που κινδύνευαν να χαθούν, έργων ημιτελών και άλλων παθογενειών και δυσκολιών που εν πολλοίς έχουν αναφερθεί και δεν χρειάζεται να γίνει εκτενής επανάληψη. Όπως δεν χρειάζεται ειδική μνεία και αναφορά στις παθογένειες που γέννησε το σύστημα της απλής αναλογικής, η οποία δυστυχώς αποδείχθηκε όχι μόνο αναποτελεσματική αλλά και καταστροφική αφού μονίμως κάθε ενωτική προσπάθεια κατέληγε σε αδιέξοδο και έπεφτε στο κενό. Είναι γεγονός καταγεγραμμένο ότιζητήσαμε εξαρχής και μετ’ επιτάσεως συνεργασία με τις υπόλοιπες παρατάξεις την οποία αρνήθηκαν σθεναρά και αδικαιολόγητα, εμμένοντας στην άγονη και στείρα  αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.Όπως αρνήθηκαν και πολέμησαν και κάθε πρωτοβουλία και εργαλείο για την προαγωγή έργου και την αντιμετώπιση των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται.

Βέβαια τώρα πολλά ακούγονται για υπερκομματικές συνθέσεις, για αξιοποίηση όλων των πλευρών, για διάλογο και πολυφωνία. Λόγια, πολλά λόγια, τα οποία δυστυχώς δεν περιέχουν την αλήθεια. Και αυτό φυσικά δεν το ισχυρίζομαι εγώ προσωπικά, αλλά είναι γεγονός αποτυπωμένο και καταγεγραμμένο σε κάθε πρόταση της Δημοτικής Αρχής, σε κάθε θετική πρωτοβουλία, σε κάθε προσπάθεια για συναίνεση και συνεργασία. Η μόνιμη επωδός ήταν η αρνησικυρία, ο μηδενισμός και η ισοπέδωση.

Ωστόσο, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταφέραμε και κρατήσαμε όρθιο τον τόπο μας. Τρανό παράδειγμα η πανδημία, την οποία διαχειριστήκαμε με τόλμη και αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παραμείναμε όρθιοι, σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Στηρίξαμε τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες, θέσαμε τον ανθρώπινο παράγοντα προτεραιότητα και λειτουργήσαμε με αλληλεγγύη, αφουγκραζόμενοι τα αιτήματα, τα προβλήματα και τις ανάγκες τις κοινωνίας. Και τα καταφέραμε.

Το έργο που συντελέστηκε την τετραετία αυτή στο νησί μας,είναι ένα έργο απτό, μετρήσιμο καικαταγεγραμμένο. Γιατί, όλα αυτά είναι πλέον αποδεδειγμένα. Τα βλέπουν οι πολίτες καθημερινά και αναγνωρίζουν τα τεράστια βήματα που έχουν γίνει στις υποδομές, την πρόοδο των μεγάλων έργων, την αναβάθμιση της καθημερινότητας σε όλα τα επίπεδα. Είναι ορατή η στροφή στη σύγχρονη εποχή με σεβασμό στις πράσινες πολιτικές, το περιβάλλον, την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την εισροή χρημάτων στο Δήμο, την ευόδωση διαδικασιών, τα έργα για την παιδεία, τον πολιτισμό, την εξωστρέφεια και την αλλαγή της εικόνας του νησιού απ’ άκρη σε άκρη. Μία αλλαγή την οποία ακόμα και όσοι βρίσκονται απέναντι σε επίπεδο παρατάξεων δεν μπορούν να την αμφισβητήσουν.

Το όραμά μας όμως δεν σταματά σε όλα αυτά. Προχωράμε και συνεχίζουμε να στοχεύουμε μπροστά και ψηλά. Και το λέω συνέχεια γιατί το πιστεύω και με εκφράζει ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Μπορούμε πλέον να αισιοδοξούμε και να ονειρευόμαστε.  Γιατί αυτό αξίζει το νησί μας. Οι άνθρωποί μας, οι νέοι, τα παιδιά μας. Αξίζουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα λαμπρό μέλλον.

Φυσικά και λάθη κάναμε και αρρυθμίες είχαμε πολιτικές και υπηρεσιακές που χρειάστηκε και χρειάζεται να διορθωθούν.Όταν δουλεύεις και αγωνίζεσαι για να φτιάξεις πράγματα και τα λάθη είναι φυσικό επακόλουθο. Άλλωστε η ίδια η ζωή μας είναι ένα εγχειρίδιο συνεχώς ανανεούμενο. Δεν φοβόμαστε την κριτική. Αντιθέτως, την αποζητούμε, όπως και το διαρκή διάλογο στον οποίο ήμασταν και είμαστε ανοιχτοί.

Με αυτές λοιπόν τις σκέψεις και με αποφασιστικότητα δηλώνω και δηλώνουμε ως συνδυασμός ότι θα διεκδικήσουμε την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης των πολιτών για να συνεχίσουμε τη δημιουργική μας πορεία στο Δήμο Χίου.

Ανακοινώνουμε σήμερα το συνδυασμό μας «Σύμπραξη Δημιουργίας για τη Νέα Χίο» καθώς και τα ονόματα των υποψηφίων μας που είναι οι συνοδοιπόροι και ομοϊδεάτες μας σε αυτήν τη μεγάλη και σημαντική προσπάθεια. Άνθρωποι από κάθε τομέα και κλάδο που επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για να υπηρετήσουν τον τόπο και τους ανθρώπους μας.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους βασικούς άξονες της πρότασής μας για την επόμενη θητεία, καθώς δεν αρκούμαστε στα πεπραγμένα αλλά στοχεύουμε στο μέλλον και στη συνέχεια του στρατηγικού μας σχεδιασμού – χωρίς ΘΑ αλλά με ΝΑ- που επικεντρώνεται συνοπτικά στα εξής σημεία:

  • Συνέχεια έργων υποδομών στη Χίο
  • Επίλυση του υδρευτικού, ένα κεφαλαιώδες ζήτημα για το νησί το οποίο το αντιμετωπίζουμε ολιστικά
  • Οδοποιΐα, έχουμε ξεκινήσει δυναμικά με γενναίες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου, με στόχο την οδική ασφάλεια
  • Περιβάλλον – Ανακύκλωση – Πράσινες πολιτικές – Εξοικονόμηση Ενέργειας– Ηλεκτροκίνηση – smartcities αποτελούν πεδία των οποίων θέσαμε τις βάσεις, προχωρώντας στη σύγχρονη εποχή
  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (που αφορά 10 χρόνια έργων), ένα σπουδαίο όραμα αναβάθμισης του νησιού μας που στοχεύει στη βιώσιμη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη σε σχέση με τις υποδομές, και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τις μετακινήσεις, την τις αναπλάσεις κτηρίων και κοινόχρηστων χώρων και γενικότερα την αξιοποίηση κάθε τοπικής πρωτοβουλίας που άπτεται της βιωσιμότητας και της αειφορίας. Φυσικά σε αυτό το πλαίσιο σπουδαία θέση κατέχει και το ζητούμενο της προσβασιμότητας για όλους τους πολίτες αλλά και της εναλλακτικής μετακίνησης, με στόχο τη δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε σημείο αναφοράς.
  • Αναβάθμιση ποιότητας ζωής–Στόχος η ποιοτική καθημερινότητα των πολιτών.
  • Ψηφιακές πολιτικές εξυπηρέτησης πολιτών, πολιτικές που ήδη έχουν ξεκινήσει και επιβάλλεται να συνεχιστούν.
  • Οι νέοι στο επίκεντρο, μέριμνα για την παιδεία, τις σχολικές υποδομές, τη ανάδειξη των ικανοτήτων των νέων μας αλλά και συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
  • Ναυτιλία – Τουρισμός – Εξωστρέφεια – Σύνδεση με Ομογένεια: Επιδιώκουμε η μοναδική ομορφιά της Χίου να προβληθεί ακόμα περισσότερο μέσα από την εξωστρέφεια αλλά και την ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητάς του νησιού μας.
  • Στήριξη τοπικής οικονομίας και παραγωγικού τομέα
  • Στήριξη ευάλωτων ομάδων
  • Πολιτισμός – Αθλητισμός: Ανάδειξη των πολιτιστικών και αθλητικών μας φορέων και ενίσχυσή τους. Με την πεποίθηση ότι οι αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης ηθικοπνευματικής καλλιέργειας και παιδείας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμετα τοπικά αθλητικά και πολιτιστικά μας σωματεία, τους αθλητές και τουςκαλλιτέχνες μας.
  • Εντονότερη μέριμνα για τα χωριά σε όλα τα επίπεδα.
  • Αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων υπέρ της Χίου. Είναι ήδη καταγεγραμμένη η δυνατότητα γόνιμης επικοινωνίας και προώθησης κρίσιμων αιτημάτων στα κέντρα λήψης αποφάσεων με αποτέλεσμα την πολύτιμη εισροή πόρων υπέρ του νησιού μας. Το πράξαμε και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Και πιο σθεναρά. Και πιο αποτελεσματικά.

 

Και ένα σημείο που θέλω να σταθώ ιδιαιτέρως καθώς αποτελεί πάγια θέση μας την οποία υποστηρίξαμε έμπρακτα είναι ότι ο Δήμος είναι το σπίτι του δημότη. Ο Δήμος ανήκει σε όλες και όλους. Και έτσι πρέπει να τον αντιλαμβάνονται οι δημότες.

4 χρόνια τώρα αυτό πράττω και πράττουμε όλοι ως ομάδα. Στεκόμαστε κοντά στον πολίτη. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του. Είμαστε το καταφύγιό του. Αξιοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις και κάθε δυνατό μέσο στήριξής του σε κάθε ανάγκη.

Βέβαια δεχθήκαμε και δεχόμαστε από τις άλλες παρατάξεις σκληρή – πρωτόγνωρα τοξική- κριτική για να μην πω πόλεμο για αυτό. Δεχθήκαμε μηδενιστικές επιθέσεις και κατηγορηθήκαμε πολλές φορές. Εμείς όμως μείναμε πιστοί και ακλόνητοι σε αυτό το δόγμα. Γιατί πραγματικά είναι βασική αρχή μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών. Κάθε αίτημα που μας υποβλήθηκε εξετάστηκε και προσπαθήσαμε να το επιλύσουμε. Αυτό είμαι σίγουρος είναι και το σημαντικότερο το οποίο μας πιστώνεται καθημερινά. Η προσπάθεια και η αποτελεσματικότητα. Για ένα νησί σύγχρονο, εξωστρεφές, ανθρώπινο, με δημότες παραγωγικούς και κυρίως ικανοποιημένους από την προσφερόμενη ποιότητα ζωής.

Η Χίος δε γυρίζει πίσω. Ταξιδεύει με ασφάλεια και σιγουριά από στιβαρά χέρια. Με διαφάνεια, εμπειρία, θέληση, ικανότητα, αποφασιστικότητα και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Το αποδείξαμε, όπου απαιτήθηκε. Σε όλες τις κρίσιμες στιγμές και περιστάσεις πήραμε τις αποφάσεις που έπρεπε για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας.

Για αυτό λοιπόν οι Χιώτισσες και οι Χιώτες δεν πειραματίζονται. Δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα τους, την ασφάλειά τους, το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, όλοι και όλες συνοδοιπόροι αυτής της πορείας,

Σας μιλώ από καρδιάς, δεν χρειάζομαι την εκλογή για να προσθέσω ένα ακόμα αξίωμα στην φαρέτρα των τίτλωντης ζωής μου. Είμαι ευγνώμων στον Θεό, τις Χιώτισσες και τους Χιώτες για όσα μου έδωσαν μέχρι σήμερα. Βρίσκομαι εδώ και καταθέτω τον εαυτό μου και την προσπάθειά μουενώπιόν σας, γιατί θέλω να ολοκληρώσω την προσφορά μου στον τόπο μας. Από όπου πέρασα: Λιμενικό Ταμείο, Περιφέρεια, Δήμο νοικοκύρεψα και δημιούργησα μετρήσιμα και αποδεδειγμένα. Ακόμα και το βραχύβιο διάστημα που διετέλεσα βουλευτής ασχολήθηκα με τα καυτά προβλήματα αεροδρόμιο, φράγμα, λιμάνι και παρέδωσα την βουλευτική μου έδρα τηρώντας την υπόσχεσή μου να μείνω και να υπηρετώ τη Χίο από την πρώτη γραμμή. Αγαπώ τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας και θέλω να συνεχίσω και να ολοκληρώσω μαζί με όλους και όλες εσάς το έργο που έχουμε ξεκινήσει.

Με αυτό το όραμα λοιπόν, με διάθεση προσφοράς, με αυτοπεποίθηση και κυρίως αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μαςπροχωράμε αποφασιστικά μπροστά, προχωράμε στο μέλλον και τα αλλάζουμε όλα! Σύμπραξη Δημιουργίας για τη Νέα Χίο!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και ψυχής!

Συνεχίζουμε!

Χτίζουμε τη Νέα Χίο!

Γιατί Ξέρουμε – Θέλουμε – Μπορούμε!»

 

Η λίστα των  Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Σύμπραξη Δημιουργίας για τη Νέα Χίο» του Σταμάτη Κάρμαντζη:

ΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ –

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ

  ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ                                                                   
ΑΚΑΒΑΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
  ΑΜΕΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ                                                                                                  
ΑΜΕΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΥΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ                                                            
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  ΑΡΓΕΙΤΗ ΧΡΥΣΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ                                                                                                                 
ΑΤΤΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΕΣΙΤΡΙΑ
  ΑΦΕΝΔΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΑΣ                                                 
ΒΑΒΟΥΛΑ – ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΠΕΤΡΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  ΒΑΛΑΚΙΤΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΜΑΡΚΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ                                                                                         
ΒΕΖΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΧΙΟΥ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΒΕΛΗΣΑΡΗ ΑΘΗΝΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ                                                                                                                     
ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  ΒΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ – ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ                                                 
ΒΛΗΤΑ – ΚΟΝΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΟΙΚΙΑΚΑ
  ΒΛΥΣΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΦΑΝΗ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ                                                          
ΒΥΡΑ – ΠΙΤΤΑΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΣΗΜΑΚΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΓΑΪΛΑ – ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – MSc ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΓΑΛΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
  ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ                                                                  
ΓΚΛΩΤΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ – ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ & ΑΙΜ/ΚΟΥ
ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  ΖΩΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ                                                  
ΘΩΜΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ του ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  ΚΑΚΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ                                                                                     
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  ΚΑΛΑΦΑΤΗ -ΤΣΑΒΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΓΓΕΛΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ                                                     
ΚΑΛΙΜΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΛΤΑ, ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ”
ΚΑΡΑΜΟΥΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ
  ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ                                                                           

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

ΚΑΡΤΣΩΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ

ΕΝΤΥΠΟΥ

ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΣΙΔΩΡΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν. – ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ SUZUKI
ΚΑΤΣΑΦΑΡΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – DJ
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΡΙΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΚΩΣΤΑΛΑ – ΦΡΑΓΚΙΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΚΩΣΤΑΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΣΥΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΕΚ ΧΙΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΔΕ
ΚΩΣΤΑΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΛΙΟΥΝΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ
ΛΥΓΕΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΛΩ ΕΛΠΙΔΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΛΩ ΜΑΡΚΕΛΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΗ ΑΜΑΛΙΑ του ΙΣΙΔΩΡΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
ΜΑΘΙΟΥΔΗ ΜΑΡΙΚΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΜΑΚΡΟΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
ΜΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ
ΜΑΝΔΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΑΝΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΥΡΤΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΕΝΝΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ του ΚΟΣΜΑ, ΟΙΚΙΑΚΑ
ΜΙΣΟΒΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
ΜΠΟΥΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν.
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΠΟΥΡΝΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΣΙΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
ΜΥΡΙΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΧΙΟΥ
ΝΕΑΜΟΝΙΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ – ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΞΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΞΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
ΞΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ε.Α
ΠΑΡΘΕΝΑΚΗ ΖΗΝΟΒΙΑ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΠΑΣΒΑΝΤΗ ΑΓΓΕΛΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

ΠΑΣΣΑΔΗ – ΒΕΡΒΕΡΗ ΜΑΙΡΗ του ΙΩΑΝΝΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΑΤΕΡΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΠΙΤΣΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΘΑΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
ΠΛΙΑΚΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ – MSc ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗ ΔΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΡΕΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΣΟΥΛΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΟΜΑΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΤΟΜΑΖΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – MSc ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & MSc ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΤΟΥΡΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του ΛΕΟΝΤΙΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΤΣΕΤΣΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ – MSc ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
ΤΣΙΚΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΣΟΥΧΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γ.Ν. ΧΙΟΥ
ΦΙΔΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΚΤΩΡ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΜΠΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΧΕΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.