Στ. Κάρμαντζης| Μέχρι τη τελευταία μέρα της θητείας μας θα έχουν εκτελεστεί έργα αξίας 12.000.000 ευρώ

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταμάτης Κάρμαντζης, δημοσιοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τη λίστα των έργων που θα υλοποιηθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, τότε δηλαδή που θα παραδώσει σε κάποιον άλλον την καρέκλα του στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου στην ανάρτησή του αναλυτικά αναφέρει:

«Και επειδή καλά τα λόγια, γενικώς και ειδικώς, εμείς μιλάμε συνεχώς με μετρήσιμα και αποδεδειγμένα έργα!

Αυτά τα έργα δεν είναι, ούτε ΘΑ ,ούτε ΝΑ ,και φυσικά ούτε προεκλογικά έργα είναι!

Είναι μόχθος, είναι προσπάθεια, είναι διαρκής αγώνας,αγώνας,αγώνας!!

Μέχρι 31-Αυγούστου 2019 λοιπόν που είναι η τελευταία ημέρα της θητείας μας στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, παραθέτω έργα 12.000.000 (δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ) που θα εκτελεστούν (εκτέλεση,δημοπράτηση, συμβασιοποίηση έργων) μέχρι την παραπάνω ημερομηνία)!

Στους πίνακες που παραθέτω φαίνονται αναλυτικότατα και τα έργα, και οι προθεσμίες, και το στάδιο που ευρίσκονται!

Το επόμενο διάστημα θα ενημερώσουμε τον Χιώτικο Λαό για την προίκα που θα αφήσουμε μετά τον Αύγουστο, που θα παραδώσουμε, για τον κατάλογο των έργων αλλά και τα χρηματικά ποσά, για την επόμενη προγραμματική περίοδο!

Και φυσικά θα κάνουμε και έγκαιρα τον τελικό απολογισμό της πενταετίας!!

Έτσι δουλέψαμε, έτσι δουλεύουμε, και έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στον Δήμο Χίου, τιμώντας στον μέγιστο βαθμό, την αγάπη, και την εμπιστοσύνη την συμπολιτών μας! Έντιμα, μετρήσιμα, δημιουργικά, και αποτελεσματικά, όπως πάντα! Για την Χίο μας,για τους ανθρώπους μας!!!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.