Στ. Κάρμαντζης: “Στηρίξτε με κάθε τρόπο τις τοπικές μας επιχειρήσεις”

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg

 

Έκκληση προς όλους τους Χιώτες πολίτες απηύθυνε ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης ενόψει των ημερών και της εορταστικής περιόδου να επιλέξουν την τοπική αγορά για τις αγορές τους. Αναλυτικότερα σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Χίου ανέφερε:

«Θέλω να σας παρακαλέσω και σας απευθύνω έκκληση ως Δήμαρχος Χίου, αλλά και ως πολίτης αυτού του τόπου και ζητώ από όλους μα όλους σας, τους δημότες μας, τους συγγενείς, τους φίλους, να στηρίξετε με κάθε τρόπο τις τοπικές μας επιχειρήσεις, τα τοπικά μας μικρομάγαζα, τις βιοτεχνίες μας, τους μικροεπαγγελματίες μας.

Όλους αυτούς που πασχίζουν και μοχθούν με άγχος και αγωνία στο κυνήγι του μεροκάματου. Και θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε να μείνουμε ζωντανοί σε αυτούς τους βράχους του Αιγαίου. Πρέπει να ξαναβρούμε και τον επόμενο χρόνο αυτά τα μαγαζιά ανοιχτά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί ξέρω ότι θα ανταποκριθείτε. Πάμε δυνατά, για όμορφες και φωτεινές γιορτές ,με χαμόγελο και αγάπη περίσσια για όλους και είναι πέρα από βέβαιο ότι θα τα καταφέρουμε!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.