Τίμησαν την επέτειο του “ΟΧΙ “στον Βροντάδο

Με σύμμαχο τον καλό καιρό δεκάδες Βρονταδούσοι κατέκλυσαν την παραλιακή οδό του Βροντάδου προκειμένου να καμαρώσουν τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Βροντάδου, τα παιδιά της ΠΕΚΕΒ και τους προσκόπους να παρελαύνουν μπροστά απο το πρώην Δημαρχείο Ομηρούπολης.

 

Η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βροντάδου και διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Ερειθιανής Βροντάδου κα Μαριάννα Πελαντή είχε αναλάβει την παρουσίαση της παρέλασης και ήταν ομολογουμένως εξαιρετική ενώ το 2ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βροντάδου έδινε με τα τύμπανα του τον ρυθμό στους παρευλάνοντες.

Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο Βρονταδούσης αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ν. Ξύλας , ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Μπουρνιάς , ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Νύκτας. Το παρών έδωσαν ο πρώην Δήμαρχος Ομηρούπολης και Αμανής Γιάννης Μαλαφής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στ. Γλύκας και Ζαννής Ζαννικος .

Αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης στην πλατεία του Αφανή Ναύτη οι μικροί χορευτές της ΠΕΚΕΒ με τη δασκάλα χορού Στεφ. Ζαννικου παρουσίασαν χορούς αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.