Συγκλονιστικό: Λιπόθυμη η Χιώτισσα Αθλήτρια Νίκη Ροδίτη στον Μαραθώνιο των Αθηνών (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική στιγμή στον Μαραθώνιο – Πήραν αγκαλιά λιπόθυμη την Χιώτισαα αθλήτρια Νίκη Ρωδίτη για να τερματίσει

 

Η Νίκη Ροδίτη «λύγισε» λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό της, όμως, το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι εμφανίστηκε στο πρόσωπο δύο συναθλητών της που την κουβάλησαν ως το τέλος του δρόμου.

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά στιγμιότυπα του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας κατέγραψε ο φακός του Λευτέρη Παρτσάλη για λογαριασμό του Newsbomb.gr. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο συνέχιζαν, για αρκετή ώρα μετά τους νικητές, να τερματίζουν αθλήτριες και αθλητές που έκαναν την κλασική διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων, όταν η Νίκη λίγα μέτρα πριν το τέλος άρχισε να τρεκλίζει.

Η Νίκη Ροδίτη, φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις της και ήταν έτοιμη να πέσει στο έδαφος περίπου 100 μέτρα πριν τον τερματισμό. Τη στιγμή εκείνη, έτρεξαν προς το μέρος της δύο άλλοι αθλητές, ο Αλεξάντρ Γκομέ και ο Μπόιντ Τάιλερ, οι οποίοι πρόσφεραν ένα μάθημα fair play και αλληλεγγύης σε όλους.
photo

Οι δύο αθλητές πήραν την αθλήτρια αγκαλιά, και άρχισαν να τρέχουν προς τον τερματισμό! Η Νίκη Ροδίτη, λοιπόν, έστω και με αυτό τον τρόπο τερμάτισε σε μια στιγμή που συγκίνησε άπαντες στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αμέσως μετά, βέβαια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την αθλήτρια και έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο έτσι ώστε να της γίνουν εξετάσεις και να της χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή για να επανέλθει από την εξάντληση που της προκάλεσε ο απαιτητικός αγώνας.

Γνωρίζουμε οτι η Νίκη Ρωδίτη παίρνει μέρος σε όλους τους αγώνες δρόμου που γίνονται στο νησί μας και εκτός αυτού, με τον σύζυγο της Ηλία Φουτάκη. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων για ακόμη μια φορά παιδιά.

photo

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.