Συγκοινωνιακή αναβάθμιση Ψαρών

Έπειτα από δημοσίευση που αναρτήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 1313/26.2.2024), γνωστοποιήθηκε τελικά η «Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εντός του οικισμού των Ψαρών». Για την κατάκτηση του συγκεκριμένου επιτεύγματος και την αναβάθμιση της κοινότητας των Ψαρών, πραγματοποιήθηκαν αξιέπαινες προσπάθειες που χαρακτηρίζονται από επιμονή και ζήλο, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της νήσου. Για το έργο αυτό, είχε ήδη υλοποιηθεί ανάλογη μελέτη που αφορούσε την συγκοινωνία των Ψαρών, ενώ παράλληλα λήφθηκαν οι εκάστοτε αδιοδοτήσεις χάρη στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ψαρών Κ. Βρατσάνος ανέφερε: «Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη που εκσυγχρονίζει το νησί μας και δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην προσβασιμότητα. Οι πινακίδες του ΚΟΚ που θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία του οικισμού, οι θέσεις στάθμευσης που θα χωροθετηθούν, οι μονοδρομήσεις και η οριζόντια σήμανση διαβάσεων πεζών στις εισόδους των σχολείων θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στο νησί μας και θα βελτιώσει την εικόνα του τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους φίλους και επισκέπτες του τόπου μας.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.