Συγχαρητήρια από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους δυο Χιώτες ασημένιους Ολυμπιονίκες Γιάννη Φουντούλη και Κώστα Γκιουβέτση,  τον Λέσβιο στην καταγωγή Γιώργο Δερβίση, αλλά και όλη την Εθνική ομάδα Πόλο

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, συγχαίρουν τους δυο Χιώτες ασημένιους Ολυμπιονίκες Γιάννη Φουντούλη και Κώστα Γκιουβέτση,  τον Λέσβιο στην καταγωγή Γιώργο Δερβίση, αλλά και όλη την Εθνική ομάδα Πόλο των ανδρών, για την ιστορική τους επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Η κατάκτηση ενός μεταλλίου από τρεις Βορειοαιγαιοπελαγίτες  στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, αποτελεί μεγάλη τιμή για τους νησιώτες και μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Πόσο δε μάλλον όταν τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν και γαλουχήθηκαν μέσα από τα τοπικά μας σωματεία, αναδεικνύοντας την μεγάλη παράδοση του ναυταθλητισμού στα νησιά μας. Τους συγχαίρουμε και θα τους υποδεχτούμε με κάθε τιμή καθώς  ιδιαίτερα σε  αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, μας  γέμισαν ελπίδα και αισιοδοξία, χαρακτηριστικά που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι οι Έλληνες αυτή την περίοδο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.