Συγχαρητήρια επιστολή του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, προς τον Ακαδημαϊκό, κ. Σταμάτιο Κριμιζή για την ανάληψη της θέσης του Αντιπροέδρου της Ακαδημίας Αθηνών

 

Επιστολή προς τον Ακαδημαϊκό, κ. Σταμάτιο Κριμιζή, απέστειλε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, για την ανάληψη της θέσης του Αντιπροέδρου της Ακαδημίας Αθηνών.

Στην επιστολή του, ο κ. Μηταράκης, συγχαίρει τον εξαιρετικό επιστήμονα για το έργο του και την πορεία του στο ερευνητικό πεδίο, ενώ παράλληλα τονίζει πως η εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί της Χίου, από όπου κατάγονται αμφότεροι.

 

Αναλυτικά η επιστολή του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, προς τον νέο Αντιπρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών:

 

«Αξιότιμε κ. Αντιπρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Αντιπροέδρου της Ακαδημίας Αθηνών για το έτος 2023. Με την εκλογή σας αυτή, τιμάται το έργο σας, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και αποδοτικότητά σας στην υπηρεσία της επιστήμης σας, που συμβαδίζουν άρρηκτα με το ακέραιο του χαρακτήρα σας.

Συγχρόνως, η εκλογή σας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον κοινό τόπο καταγωγής μας, το νησί της Χίου. Πεπεισμένος ότι θα προχωρήσετε με τον ίδιο ζήλο στα νέα σας καθήκοντα, σας συγχαίρω και σας εύχομαι να συνεχίζετε να κάνετε υπερήφανη την Πατρίδα μας, την Ελλάδα και τη Χίο σε κάθε «γωνιά» αυτής της γαλάζιας κουκίδας στον γαλαξία μας που ονομάζουμε Γη και πρέπει να διαφυλάξουμε όσο τίποτε άλλο.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Νότης Μηταράκης»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.