Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη για τη χάλκινη διάκριση του «Lesvos Honey»

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης εκφράζει την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια του  για την χάλκινη διάκριση που πέτυχε το Μέλι Ανθέων με Θυμάρι της Λέσβου « Lesvos Honey»  των Απ. Και Ευστρ. Κοντού,   στο 3ο Διαγωνισμό Ελληνικού Μελιού Ανώτερης Ποιότητας, στο πλαίσιο της συμμετοχής  στο 14ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στον Πειραιά.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των μελισσοκόμων της συμμετείχε στο 14ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 1 -3 Δεκεμβρίου 2023, με σχεδόν το σύνολο των μελισσοκόμων της.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων Μέλισσας στο περίπτερο της Λέσβου παρουσιάστηκαν μέλια υψηλής ποιότητας  και προωθήθηκαν με κεράσματα μοναδικά παραπροϊόντα όπως Ούζο με μέλι,  τσάι Καϊνάρ με μέλι και τυρί Λήμνου Μελίχλωρο με μέλι.

Επισημαίνεται ότι ο κλάδος της Μελισσοκομίας είναι ένας κλάδος με συμμετοχή στην Παραγωγή όλων των Νησιών από αρχαιοτάτων ετών ξεκινώντας από το ξακουστό μέλι της Λήμνου και μέχρι  της Ικαρίας  .

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.