Συγχαρητήρια της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου στον Νότη Μηταράκη

 

 

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον κ. Παναγιώτη Μηταράκη, για την επανεκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα και την τοποθέτησή του στη θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την ανάληψη του Υπουργείου μας από έναν πολίτη των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Η καταγωγή του από τη Χίο, σε συνδυασμό με την προηγούμενη θητεία του ως Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, τον καθιστούν άριστο γνώστη των ζητημάτων που απασχολούν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Η μέχρι σήμερα πορεία του, η οποία αποδεικνύει ποικιλοτρόπως τη στήριξή του προς τους υπηρετούντες στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενισχύει τη βεβαιότητα ότι η προσφορά και το έργο του ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα έχει θετικό πρόσημο.

Έχοντας δεδομένη και τη δική μας στήριξη, του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο καθήκον που έχει αναλάβει, για την παροχή του αγαθού της ασφάλειας στους πολίτες της Χώρας μας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.