Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Εκφράζω τις πιο θερμές ευχές μου καθώς και τα συγχαρητήριά μου στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων που διεκδίκησαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας μας.  Τα σημερινά αποτελέσματα αποτελούν επισφράγισμα προσπαθειών και κόπων.  Εύχομαι το ξεκίνημα να είναι η αρχή μιας λαμπρής πορείας στο στίβο της ζωής με δημιουργικότητα και επιτυχίες.

 

Θέλω επίσης να συγχαρώ όλα τα παιδιά που κατέβαλαν προσπάθεια να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  Όσοι δεν πέτυχαν τον άμεσο στόχο τους, πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους για προκοπή και πρόοδο με ανοιχτούς ορίζοντες, για να κατακτήσουν τις επιδιώξεις και τα όνειρά τους.

 

Συγχαρητήρια επίσης, στους εκπαιδευτικούς του τόπου μας για την υψηλού επιπέδου συμβολή τους και τους γονείς των μαθητριών και των μαθητών που στήριξαν με πίστη και επιμονή την προσπάθεια όλων των παιδιών, σε μία ομολογουμένως ιδιαίτερη σχολική χρονιά.

 

Καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία με υγεία και επιτυχία!

 

 

Παντελής Μπουγδάνος

Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.