Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Παγχιακό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού για την απώλεια του Ι. Αγγελικούση

 

Με τη βεβαιότητα ότι μεταφέρω και τα συναισθήματα του συνόλου των μελών του Παγχιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, καθώς και των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, εκφράζω τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του μεγάλου Έλληνα πλοιοκτήτη Ιωάννη Αγγελικούση. Του Καρδαμυλίτη ανθρώπου της θάλασσας, ο οποίος έκανε περήφανη τη Χίο μας με την πολύτιμη και πολυεπίπεδη προσφορά του στο ναυτιλιακό επιχειρείν, στη ναυτική εκπαίδευση, με την πίστη του στην ελληνική σημαία και την αθόρυβη γενναιοδωρία του.

Ο ευγενής ευπατρίδης  καπετάν Γιάννης, άξιος  συνεχιστής της ναυτικής μας παράδοσης, που αφήνει μια ανεκτίμητη κληρονομιά στη ναυτιλιακή οικογένεια, θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές και τη θύμισή μας με αγάπη και σεβασμό, φωτίζοντας με το παράδειγμά του  την πορεία των νεωτέρων.

Στην κόρη του Μαρία, τους οικείους και τους συνεργάτες του εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καθώς και τις ευχές μας να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο για να συνεχίσουν το μεγάλο έργο του.

ΚΑΛΟ ΣΤΕΡΝΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ!

ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΑΤΖΕΛΕΝΗΣ,                                                                  ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΠΑΚΟΛΑΣ    

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Ε.Σ.Α.Ε.Ν                                                                   ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.