ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΣΗΕΠΗΝ- ΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, του Επίτιμου Μέλους της Ένωσης Συντακτών, Δημήτρη Γιαννουλάκη, που «έφυγε»  από τη ζωή στα 72 του χρόνια έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με σοβαρή ασθένεια.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Υμηττό και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Δάφνης.

Στο χώρο του αθλητισμού ασχολήθηκε με το μπάσκετ, και ήταν αθλητής του Αμύντα (ομάδα του Υμηττού). Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό τελείωσε νωρίς (1969) αλλά με μια σημαντική προσφορά στο χώρο, καθώς το όνομά του αναφέρεται στα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Δάφνης ή Δάφνης όπως είναι γνωστότερη.

Η είσοδος του στα Μ.Μ.Ε. έγινε το 1969 από την αθλητική ημερήσια εφημερίδα «Πρωτάθλημα».

Λίγους μήνες αργότερα μετακόμισε οικογενειακώς στην Πάτρα (γενέτειρα της μητέρας του) και συνέχισε να δημοσιογραφεί στα τοπικά έντυπα.

Στα 40 περίπου χρόνια παρουσίας του στα Μ.Μ.Ε. συνεργάστηκε για μεγάλα χρονικά διαστήματα με τις εφημερίδες «Πάτρα Σπορ», «Γνώμη», «Αιγιώτη», «Σπορ Ν/Δ Ελλάδος», «Γεγονότα», «Εβδομάδα», «Κόσμος».

Υπήρξε ανταποκριτής της «Μεσημβρινής» και «Αθλητικής Ηχούς».

Παράλληλα είχε ραδιοτηλεοπτική παρουσία καθώς συνεργάστηκε με το Ράδιο «Γάμμα» και τον τηλεοπτικό σταθμό «TELETIME», ενώ υπήρξε ανταποκριτής του αθλητικού της ΝΕΤ.

Τη διετία 1994-1996 δίδαξε αθλητικό ρεπορτάζ στο δημόσιο ΙΕΚ.

Ήταν νυμφευμένος με την Αικατερίνη Βαρθολομάτου με την οποία απέκτησε μια κόρη την Φωτεινή, η οποία του χάρισε έναν εγγονό, τον Έκτωρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί  σήμερα, 26 Ιουλίου στις 10.30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.