ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ: Θλίψη στην τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση από την απώλεια του Τάσου Ποδιά

 

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ

Μεγάλη θλίψη για την τοπική μας κοινωνία αλλά και την αυτοδιοίκηση αποτελεί η απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Δημάρχου Καρδαμύλων, Τάσου Ποδιά. Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών ενεργός πολίτης και έλαβε μέρος σε σημαντικές προσπάθειες υπέρ των Καρδαμύλων και της Χίου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

 

Χιακή Συμπολιτεία

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου  Χίου και τ. Δημάρχου Καρδαμύλων Τάσου Ποδιά.

Ο Τάσος Ποδιάς διακρίθηκε για την προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό και για την αγάπη του στον τόπο καταγωγής του στον οποίο αφιέρωσε κόπο και χρόνο. Στο δημοτικό συμβούλιο είχε ενεργό συμμετοχή παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και διακρίθηκε για τη νηφαλιότητα και τις αυτοδιοικητικές του γνώσεις.

Στους οικείους του και ιδιαίτερα στους συμπολίτες του στα Καρδάμυλα εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

ΛΑΣ

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Ποδιά για τον απρόσμενο θάνατό του.

Ο φίλος Τάσος ήταν άνθρωπος με κεφαλαίο «Α», άξιος αντίπαλος με αγωνιστικότητα για τις ιδέες του, με αρχές  και ανιδιοτέλεια, με σεβασμό στην πολιτική αντιπαράθεση , με προβληματισμό απέναντι στη σημερινή καπιταλιστική βαρβαρότητα. Το κενό που αφήνει στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι μεγάλο.

Θα μας λείψει. Καλό του ταξίδι.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.