Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 1ο Συνέδριο RealEstate«Νέα εποχή στην αγορά ακινήτων – Προκλήσεις και προοπτικές της επόμενης μέρας»

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης θα συμμετάσχει την Πέμπτη 30.03.2023 ως επίσημος προσκεκλημένος στο 1ο Συνέδριο Real Estate  «Νέα εποχή στην αγορά ακινήτων – Προκλήσεις και προοπτικές της επόμενης μέρας», με τη συμμετοχή σημαντικών φορέων από εμπλεκόμενους κλάδους της οικονομίας. Το συνέδριο είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει σημαντικούς τομείς της οικονομίας που συνδέονται με τα ακίνητα και να «φωτίσει» τις αλλαγές που σημειώνονται.

Ο Περιφερειάρχης αναμένεται να θέσει το θέμα της αξιοποίησης του Σάρλιτζα και την σημαντικότητα αυτού, ως μοχλός ανάπτυξης και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.