Συμμετοχή της ομάδας Κολύμβησης της ΠΕΚΕΒ στο πρωτάθλημα ACROPOLIS JUNIOR

Η ομάδα της ΠΕΚΕΒ στην Κολύμβηση συμμετείχε στο ACROPOLIS JUNIOR που διεξήχθη  στο ΟΑΚΑ 13 & 14/05 με τους αθλητές Αθανασοπούλου Νικολέτα , Βασιλάκη Μαριλύδα, Καρούση Γιάννη, Οικονομόπουλο Βαγγέλη και Σιώπη Αλέξανδρο μαζί με τον προπονητή τους Σαλιάρη Γιώργο.

Μετά την πρώτη αγωνιστική, όπου τα παιδιά έκαναν ατομικά ρεκόρ, ο αθλητής Καρούσης Γιάννης κατάφερε να περάσει στον τελικό στα 50μ. ελεύθερο, κατακτώντας την 6η θέση.

Στη δεύτερη αγωνιστική οι αθλητές συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις καταρρίπτοντας  ξανά τα ατομικά τους ρεκόρ. Ο Βαγγέλης Οικονομόπουλος κατέκτησε την 4η θέση στα 200μ ελεύθερο και ο Καρούσης Γιάννης την 4η θέση στα 100μ πρόσθιο. Επίσης τα παιδιά είχαν την τύχη να γνωρίσουν και να μιλήσουν με την διακεκριμένη αθλήτρια Άννα Ντουντουνάκη.

Την Κυριακή 14/5 διεξήχθη η 3η και 4η αγωνιστική όπου οι αθλητές  Αθανασοπούλου Νικολέττα, Βασιλάκη Μαριλύδα και Σιώπης Αλέξανδρος βελτίωσαν τους προσωπικούς τους χρόνους ενώ ο Οικονομόπουλος Βαγγέλης έλαβε την 8η θέση στα 200μ. μικτή ατομική και την 5η θέση στα 100μ. ελεύθερο. Ο Καρούσης Γιάννης κατέκτησε την 3η θέση στα 50μ. πρόσθιο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.